Over Expro

Voor onze klanten die gedurende de gehele levenscyclus van olie&gas en Geothermie putten werken, is Expro de visionaire expert op het gebied van volledige cyclusenergiediensten die nieuwe, inzichtelijke oplossingen, betrouwbare competentie en bekroonde veiligheid biedt.

Door innovatieve, toekomstgerichte technologie te combineren met hoogwaardige gegevens over putconstructie, putstroombeheer en -productie, onderzeese puttoegang en putintegriteit en interventie, hebben we een reputatie voor buitengewone prestaties die ervoor zorgen dat uw activiteiten soepel verlopen.

Wat is er te doen?

Opendag bij Expro voor wie interrese heeft om te werken in de olie en gas industrie en geothermie. Kom en ontdek wat Expro te bieden heeft als het gaat om werken in de olie, gas en geothermie industrie!

Onze opendag biedt u de kans om de industrie te verkennen, de verschillende werkgelegenheidsmogelijkheden in de branche te leren kennen en contact te leggen met mensen uit de industrie die u kunnen helpen bij het vinden van de perfecte baan.

Onze experts zullen u ook meenemen op een rondleiding door onze faciliteiten, waar u kennis kunt maken met onze processen en technieken, en u krijgt de kans om onze ervaren medewerkers te ontmoeten.

Naast deze kansen om meer te weten te komen over de industrie, zullen er ook een aantal lezingen gegeven worden die u meer inzicht zullen geven in de trends en innovaties die de olie, gas en geothermie industrie vandaag de dag beïnvloeden. We hopen dat u deelneemt aan onze opendag en kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

vrijdag 21 maart 2025
9:00

Gegevens

Tel: 0223670000
E-mail: remco.schol@expro.com
Website: https://expro.com

Adres
Mastenmakersweg 1
1786PB Den Helder

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in