Dekker Chrysanten

Agri, Land- & Tuinbouw

Over Dekker Chrysanten

Nederland is wereldwijd gezien de grootste speler in de sierteelt, wat wij hebben we te danken aan bedrijven die continu innoveren. Dekker Chrysanten is daar één van en behoort internationaal gezien tot de grootste veredelaars en vermeerderaars van de chrysant.
We vernieuwen ons assortiment continu met aantrekkelijke rassen. Dat doen we niet alleen in eigen land, maar mondiaal via distributeurs en eigen verkoopkantoren in Colombia en Zuid-Afrika. Met productielocaties in Hensbroek en Tanzania voorzien we klanten wereldwijd van chrysantenstekken.
Met een team van 170 eigen medewerkers op de locatie Hensbroek werken we er elke dag aan om de volgende stap te zetten. Als groeiend familiebedrijf verwelkomen we dan ook graag nieuwe medewerkers, in uiteenlopende functies en op verschillende niveaus binnen ons bedrijf.

Wat is er te doen?

Ben jij toe aan een bloeiende carrière bij één van de meest vooruitstrevende werkgevers in de regio? Grijp dan nu je kans en meld je aan voor de Kom Binnen Bij Bedrijven Dag!
Op 21 maart 2024 om 13:30 uur verwelkomen wij je met koffie en thee en geven wij jou graag een rondleiding door ons bedrijf. De rondleiding zal circa 1,5 uur duren. Het moment om kennis te maken met de diverse carrière mogelijkheden en voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Aanmelden verplicht via onderstaande link:
Aanmelding KBBBD (dekkerchrysanten.com)

Openingstijden

donderdag 21 maart 2024
13:30 - 13:45 uur (aanmelden verplicht)

Gegevens

Tel: 0226-456060
E-mail: hr@dekkerchrysanten.com
Website: https://dekkerchrysanten.com

Adres
Julianaweg 6a
1711 RP Hensbroek

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.