Over De Twee Heren

De Twee Heren wilt openbare ruimtes, speelplaatsen, schoolpleinen recreatie- en bedrijfsterreinen dusdanig vergroenen dat gebruikers en omwonenden met andere ogen naar hun leefomgeving gaan kijken en meer aandacht en respect voor de natuur krijgen. Onze opdrachtgevers zijn gemeentes, scholen, kinderdagverblijven, educatieve centra, bedrijven en  recreatieparken. Al onze opdrachtgevers hebben één ding gemeen: ze hebben oog voor duurzaamheid en zien de waarde en schoonheid van een natuurlijke omgeving.

De transformatie naar een groenere leef- en werkomgeving is in volle gang en de ruime ervaring, vakkennis en gedrevenheid van de Twee Heren kan hier handen en voeten aan geven door het concept, de participatie, het ontwerp, de uitvoering en het beheer op zich te nemen. Zo ontstaan dan unieke plekken die rust uitstralen en positief werken op mens en omgeving.

Wat is er te doen?

Tijdens de KBBBD stellen we je voor aan onze mensen, want de mensen staan bij ons centraal. Wij hebben een breed scala aan werknemers van binnendienst tot buitendienst van fulltime tot parttime en van denkers tot doeners.  Onze gezamenlijke drijfveer is de wereld iedere dag een beetje mooier maken. Tijdens de KBBBD dagen zijn we ons eigen terrein aan het onderhouden en mag je helpen in de groenvoorziening. Bij onze houtbewerkers geven we je een kijkje in de keuken en zie je hoe wij lokaal speeltoestellen bouwen. Tip: zorg dat je een beetje vies mag worden, want wij spelen graag met de elementen van de natuur en we bieden links en rechts op het terrein ruimte voor spel, dat is waar wij goed in zijn! Eenmaal buiten rondgekeken, hebben we binnen een hapje en drankje en is er ruimte voor een rondleiding langs de ontwerpafdeling.

U bent van harte welkom vanaf woensdag 20 maart t/m zaterdag 23 maart

Volg onze vacatures vacatures | De Twee Heren

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Openingstijden

woensdag 19 maart 2025
14.00u - 16.00u
donderdag 20 maart 2025
10.00u. -12.00u.
vrijdag 21 maart 2025
14.00u.- 16.00u.
zaterdag 22 maart 2025
11.00u. - 15.00u.

Gegevens

Tel: 0228-317990
E-mail: info@detweeheren.nl
Website: https://detweeheren.nl/

Adres
Geerling 20
1613PG Grootebroek

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in