De Oude Keuken

Horeca, Verblijfsrecreatie, Catering, Sport & Recreatie

Over De Oude Keuken

Wij zijn DOK.

Bij DOK is plek voor iedereen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat de arbeidsmarkt inclusiever kan en inclusiever moet. Daarom bieden wij leer-werktrajecten aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, de horecasector is daarbij ons middel. Zo ontwikkelen onze mensen hun persoonlijke kwaliteiten, werknemersvaardigheden en mogelijkheden voor de toekomst. Zo bijzonder, dat het eigenlijk normaal zou moeten zijn.

Een sociale onderneming
Voor ons is impact maken de normaalste zaak van de wereld. Bij elke zakelijke keuze die we maken, stellen we onszelf altijd de vraag welke consequentie dit heeft voor onze impact. Wij zijn dan ook een sociale onderneming, wat betekent dat het maken van maatschappelijke impact ons drijft. Niet voor niets zijn wij een van de deelnemers van de Code Sociale Ondernemingen.

Naar een duurzame toekomst
Wij werken bij DOK met een team van professionals (koks, gastheren- en vrouwen, kantoormedewerkers) en leerling-medewerkers. Onze leerling-medewerkers hebben verschillende achtergronden en werken bij ons in verschillende trajecten.

Het werken bij DOK is gevarieerd: bij De Oude Keuken zijn we er voor de daggasten die komen lunchen of lekker wat komen drinken. Daarnaast ontvangen we hier veel (grote) groepen voor vergaderingen of feestjes. Op onze locatie Café DOK Geesterhage hebben we een klein café en bieden we met name vergaderruimten aan onze gasten. Daarnaast wordt vanuit beide locaties catering voorbereid en uitgeleverd. Ook hebben we nog DOK op Wielen, onze foodtruck, waarmee we op de markt staan, naar lokale festivals rijden en in te huren zijn voor bedrijfs- of particuliere gelegenheden.

Wat is er te doen?

Neem een kijkje in onze bedrijvige keuken en proef de sfeer van dit warme restaurant.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

maandag 17 maart 2025
10:00 t/m 12:00
donderdag 20 maart 2025
10:00 t/m 12:00
vrijdag 21 maart 2025
10:00 t/m 12:00

Gegevens

Tel: 0251651949
E-mail: info@deoudekeuken.net
Website: https://www.deoudekeuken.net/

Adres
Oude Parklaan 117
1901ZZ Castricum

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in