De Enk Groen & Golf

Groenvoorziening

Over De Enk Groen & Golf

Bij De Enk Groen & Golf hebben we een passie voor groen! De basis daarvoor werd ruim 60 jaar geleden al gelegd. We bouwen met veel plezier en inzet aan een bedrijf dat een goede naam hoog te houden heeft. Met de focus op vernieuwing en innovatie werken wij aan een diversiteit aan projecten zoals daktuinen, terreininrichtingen, groenvoorziening, sportvelden en golfbanen. Vakmanschap combineren we graag met nieuwe technieken en inzichten.

Vanuit het hoofdkantoor in Renkum (Gelderland) wordt alles aangestuurd op het gebied van calculatie, werkvoorbereiding, administratie en HR. We werken landelijk aan grootschalige groenprojecten, waaronder daktuinen, terreininrichting, sportvelden, zorgeloos groen (beplantingsconcept) vanuit de vestigingen in Wormerveer, Drachten, Poortugaal en Weurt.

Ook zijn we zeer actief en bedreven in het sportveldenonderhoud; zo doen wij het onderhoud en beheer op een aantal grote stadionvelden zoals Amsterdam Arena, PSV, NEC en Vitesse. Daarnaast hebben we zo’n 22 golfbanen in Nederland beheer.

 

 

Wat is er te doen?

De vestiging in Wormerveer is momenteel nog niet klaar voor bezoekers.

 

De Enk Groen & Golf doet wel mee met de “Groen is nu dag

https://herenbos.nl/groen-is-nu-heiloo/#:~:text=Kom%20op%2021%20maart%202024,trekkerchauffeur%2C%20calculator%20of%20boswachter%20inhoudt%3F

Donderdag 21 maart a.s.

van 13:00 – 18:00 uur

Locatie GGZ terrein Heiloo, De Olvendijk 2a 

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Gegevens

Tel: 0317-727000
E-mail: f.bouman@deenkgroenengolf.nl
Website: https://deenkgroenengolf.nl/

Adres hoofdvestiging
Bennekomseweg 128
6871 KH Renkum

De Enk Groen & Golf Wormerveer
Industrieweg 59
1521 NE Wormerveer

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.