De Coachingsonderneming

Zakelijke dienstverlening

Over De Coachingsonderneming

Als beroepskeuze- en loopbaanadviseur help ik mijn klant met het vinden van de volgende stap in zijn/haar ontwikkeling. Dit doe ik door mijn klant te informeren over de mogelijkheden die er zijn. Ik maak vooral gebruik van gesprekken maar zet ook testen in. Om kansen en mogelijkheden zo goed mogelijk in te schatten zal ook een persoonlijke arbeidsmarktanalyse worden uitgevoerd.

Ik gebruik coachingstechnieken met de bedoeling dat de klant zijn/haar eigen mogelijkheden ontdekt en zelf de volgende stap kan en durft te zetten. Deze stap begeleid ik ook.

Coaching is duur en ik vind dat ook mensen die coaching nodig hebben maar niet kunnen betalen coaching moeten kunnen krijgen. Daarom is een op de tien trajecten kosteloos. Deze zijn bedoeld voor klanten die te weinig geld hebben om te betalen.

Wat is er te doen?

Tijdens de KBBBD ben ik beschikbaar om te vertellen over het werken als coach. Dit is een boeiend maar ook veeleisend beroep dat ik met veel plezier uitoefen.

Ik werk alleen, ben dus eenmansbedrijf en heb ook geen vast kantoor. Mobiliteit en flexibiliteit zijn voor mij belangrijk.

Wanneer u belangstelling hebt om meer te weten te komen over het werken als coach en de mogelijkheden die dit vak biedt kunt u bij mij terecht. Ook over opleidingen en de arbeidsmarktverwachtingen kan ik u informeren.

Wanneer u zich bij mij meld voor informatie kunnen er twee dingen gebeuren. Bij een enkele aanmelding neem ik persoonlijk contact met u op voor een afspraak. Bij meerdere aanmeldingen huur ik een ruimte bv in Schagen en geef ik een groepsvoorlichting. U wordt dan uitgenodigd voor deze voorlichting.

Gegevens

Tel: 06-57274598
E-mail: info@decoachingsonderneming.nl
Website: https://decoachingsonderneming.nl

Adres
Kastanjehout 26a
1787rh Juliandorp

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.