CAV Agrotheek

Agri, Land- & Tuinbouw

Over CAV Agrotheek

CAV Agrotheek, gevestigd in Wieringerwerf, is verheugd om deel te nemen aan de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. Als toonaangevend bedrijf in de agrarische sector zetten wij ons in voor het leveren van hoogwaardige producten, diensten en advisering. Onze focus ligt op het bieden van geïntegreerde oplossingen die bijdragen aan een duurzame en efficiënte teelt van voedselgewassen.

 

Met een rijke geschiedenis in de agrarische sector begrijpen we bij CAV Agrotheek de uitdagingen en kansen die onze klanten dagelijks ervaren. Ons team van deskundige adviseurs staat klaar om boeren te ondersteunen met op maat gemaakte adviezen, landbouwoplossingen, precisielandbouw en geïntegreerde teelt (ICM: Integrated Crop Management), waarbij de thema’s plant- en bodemgezondheid centraal staan.

Wat is er te doen?

Tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen openen wij onze deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in de agrarische sector of meer wil weten over onze producten en diensten. Bezoekers krijgen de unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van ons bedrijf, de nieuwste innovaties in de agrarische technologie te ontdekken en direct in gesprek te gaan met onze specialisten.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

dinsdag 18 maart 2025
14:00 - 16:00 uur
zaterdag 22 maart 2025
10:00 - 12:00 uur

Gegevens

Tel: 088 9900 700
E-mail: info@agrotheek.nl
Website: https://www.agrotheek.nl/

Adres
Zuidrak 18
1771 SW Wieringerwerf

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in