Casa 22

Horeca, Verblijfsrecreatie, Catering, Sport & Recreatie

Over Casa 22

Casa 22 is een gezellig Spaans/Italiaans restaurant in de historische binnenstad van Hoorn. Het restaurant wordt gerund door zus Evelien van den Bosch (gastvrouw) en broer Quinten van den Bosch (chef). De 22 in de naam komt van het feit dat zij op dezelfde dag jarig zijn: op 22 september, maar met precies 1 jaar verschil. Binnen zijn er 70 zitplaatsen en in de zomer ook nog eens 70 op het terras. De gerechten zijn simpel en snel, maar altijd vers bereid. Het hoogste doel van de gerechten is continuïteit en kwaliteit. Het hoogste doel van de sfeer is gastvrijheid en laagdrempeligheid.

Het restaurant opent op dinsdag t/m zondag om 17:00. Casa 22 is een erkend leerbedrijf. Van 10:00-16:00 is er een beschutte werkplek gerealiseerd door Evelien van den Bosch. Zij heeft een zorgachtergrond en ervaring met de LVB doelgroep (licht verstandelijk beperkt). Er zijn mensen aan het werk met een dagbestedingsindicatie en er is ruimte voor stagiaires van praktijk en speciaal onderwijs. De werkzaamheden bestaan uit alle voorbereidingen die er komen kijken bij een restaurant: de mise en place.

Er is mogelijkheid om door te stromen naar de avond. Zo is er nu een stagiaire die ook 1 avond meewerkt in de (open) keuken. Zo kunnen de medewerkers op een laagdrempelige, maar evengoed uitdagende manier hun talenten ontwikkelen. Affiniteit voor de horeca is zeker wel een pré voor deze dagbestedings-/stageplek.

Wat is er te doen?

Tijdens de KBBBD is er mogelijkheid om het hele bedrijf te bekijken, dus ook achter de schermen. Hierbij kan worden kennis gemaakt met de medewerkers en met Evelien van den Bosch. De werkwijze van de beschutte werkplek wordt in kaart gebracht en er zal kunnen worden meegewerkt aan een gerecht.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

donderdag 21 maart 2024
13:30-14:15
14:15-15:00
15:00-15:45

Gegevens

Tel: 0229-757763
E-mail: info@casa22.nl
Website: https://casa22.nl

Adres
Roode Steen
1621 CV Hoorn

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.