Camping ’t Noorder Sandt

Horeca, Verblijfsrecreatie, Catering, Sport & Recreatie

Over Camping ’t Noorder Sandt

Familiecamping ’t Noorder Sandt is een prachtige camping gelegen in het noorden van Nederland. Het is een heerlijke plek voor gezinnen om samen quality time door te brengen temidden van de natuurlijke schoonheid van de omgeving. Met ruime kampeerplekken, comfortabele accommodaties en diverse faciliteiten, is het de perfecte bestemming voor een ontspannen vakantie.

De camping biedt een scala aan activiteiten voor alle leeftijden, zoals een zwembad, speeltuinen, sportvelden en entertainmentprogramma’s. Voor de natuurliefhebbers zijn er fiets- en wandelroutes in de nabije omgeving en een prachtig strand op loopafstand.

’t Noorder Sandt staat bekend om zijn gastvrijheid en vriendelijke sfeer, wat het een ideale plek maakt voor families om samen onvergetelijke momenten te creëren. Met een combinatie van comfort, plezier en natuur is deze camping een geweldige keuze voor een familievakantie.

Wat is er te doen?

Kom en ontdek hoe wij elke dag op onze camping een warm welkom bieden! We nodigen u van harte uit om de sfeer van onze prachtige locatie te ervaren en te ontdekken wat wij allemaal te bieden hebben.

Bij aankomst verwelkomen we u met een glimlach en een kopje heerlijke koffie of thee. Terwijl u geniet van uw drankje, vertellen we u graag meer over onze unieke aanpak en hoe we elke gast een onvergetelijke ervaring bezorgen.

Wandel door onze weelderige groene omgeving, bekijk onze comfortabele accommodaties en ontdek de faciliteiten die wij bieden. Of u nu op zoek bent naar rust en ontspanning of juist avontuur en activiteiten, wij hebben voor elk wat wils.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

zaterdag 15 maart 2025
12:00/15:00
zondag 16 maart 2025
12:00/15:00

Gegevens

Tel: 0223641266
E-mail: info@noordersandt.nl
Website: https://noordersandt.ardoer.com/nl/

Adres
Noorder Sandt 2
1787CX Julianadorp

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in