Café Restaurant De Eendracht Alkmaar

Horeca, Verblijfsrecreatie, Catering, Sport & Recreatie

Over Café Restaurant De Eendracht Alkmaar

De Eendracht is dé huiskamer van Alkmaar.

Gevestigd in het Victoriepark zijn wij van ’s morgens vroeg 08:00 tot ’s avonds laat 01:00, 7 dagen in de week geopend. In de weekenden open wij onze deuren om 09:00. Voor een kop koffie met een gebakje, een ontbijt of lunch in de middag een borrel (VRIJMIBO) en in de avond voor ons diner of uiteraard een borrel aan onze bar, is iedereen op elk moment van de dag van harte welkom.

Een echte ontmoetingsplek voor de buurt, met aandacht voor kwaliteit eten en de goede relatie met de buurt.

De Eendracht staat bekend als een mooi bedrijf met een professionele doch informele sfeer. Dit uit zich in alles. Zowel in onze werkkleding, de inrichting, (warm met een oog voor detail & de antieke eyecatchers maken het pand af!) de manier van omgang met de gasten, de beleving met elkaar en de wensen van de gasten staan altijd centraal.

 

#horeca

Wat is er te doen?

Ontdek de ware essentie van onze gastvrijheid! Bij ons draait alles om het creëren van een onvergetelijke ervaring voor onze bezoekers. Of je nu een buurman bent die graag een kijkje achter de schermen wil nemen, een vaste gast die meer wil weten over onze tradities, of een leerling die geïnteresseerd is in de kunst van cocktails shaken en bakken, wij hebben voor ieder wat wils.

Voor onze gewaardeerde gasten stellen we een programma op maat samen, waarbij we een exclusieve rondleiding en een kijkje achter de schermen bieden. Ontdek de geheimen van onze keuken terwijl je kijkt hoe onze koks de heerlijkste gerechten bereiden, en voor de liefhebbers van zoetigheid: duik in de wereld van onze beroemde stroopwafels en leer hoe je deze verrukkelijke lekkernij zelf kunt maken.

Of je nu komt om te genieten, te leren of gewoon nieuwsgierig bent, bij ons ben je altijd welkom voor een unieke ervaring die al je zintuigen prikkelt. Kom langs en laat je verrassen door wat onze gastvrijheid te bieden heeft!

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

maandag 17 maart 2025
14:00 - 17:00
dinsdag 18 maart 2025
14:00 - 17:00
woensdag 19 maart 2025
14:00 - 17:00
donderdag 20 maart 2025
14:00 - 17:00

Gegevens

Tel: 072-5826036
E-mail: info@deeendracht-alkmaar.nl
Website: https://www.deeendracht-alkmaar.nl

Adres
Alckmariapad 2
1811ML Alkmaar

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in