Over BUKO Infrasupport

Als specialist in verkeersvoorzieningen realiseert BUKO Infrasupport alle mogelijke afzettingen en markeringen. Bij projecten in grond-, weg- en waterbouw en tijdens evenementen dragen onze voorzieningen bij aan een veilige en optimale doorstroom, met zo min mogelijk overlast voor de omgeving. In onze verkeersplannen staat de veiligheid voor verkeersdeelnemers, wegwerkers en publiek altijd voorop. BUKO Infrasupport is niet alleen te vinden aan de openbare weg, maar ook op industrieterreinen en evenementenlocaties.

Wat is er te doen?

Wist jij dat BUKO Infrasupport met haar vakkennis en ervaring al ruim 30 jaar de juiste verkeersmaatregelen door het hele land verzorgd? Wil jij weten met welke toffe dingen wij ons nog meer bezig houden? Op donderdagmiddag 21 maart opent BUKO Infrasupport haar deuren voor jou!

Deze dag zal je meegenomen worden in de wereld achter de tijdelijke verkeersmaatregelen.

Na een welkomstpresentatie met een hapje en drankje in onze kantine, staan er meerdere collega’s voor jullie klaar om al jullie vragen te beantwoorden. Verder zal de middag bestaan uit een workshop en een rondleiding over de onze werf.

De middag sluiten we af met een Quiz, waarmee een leuke prijs gewonnen kan worden!

Zien we jou ook bij BUKO Infrasupport op de Kom binnen bij bedrijven dagen?

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Openingstijden

donderdag 20 maart 2025
Middag

Gegevens

Tel: 0636599753
E-mail: pheuvelman@buko.nl
Website: https://www.buko.nl/

Adres
Noorderkade 12
1948 NR Beverwijk

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in