Over Beuker SP B.V.

Beuker Kunststoffen levert al meer dan 40 jaar maatwerk in pasklare oplossingen op het gebied van kunststof leidingsystemen voor riool-, water-, gas-, infiltratie- en drainagestelsels.

Daarnaast heeft Beuker SP in samenwerking met Tideman Boats een proces ontwikkeld om praktische en duurzame werkboten uit PE te produceren. De boten zijn compact en passen in een zeecontainer waardoor ze wereldwijd verscheept kunnen worden.

De grootste kracht van Beuker SP is flexibiliteit, service en kennis van zaken. Wij werken als team samen in een collegiale en familiaire sfeer.

Wat is er te doen?

Op vrijdag 22 maart opent Beuker SP haar deuren speciaal voor jou! Of je een werkzoekende bent, vriend of familie van onze medewerkers bent, of geïnteresseerd bent in ons bedrijf, je bent van harte welkom op onze Kom Binnen Bij Beuker Dag.

Deze dag is de ideale gelegenheid om alles te weten te komen over de carrièremogelijkheden bij Beuker SP. Ben je geïnteresseerd in functies zoals Tekenaar, Botenbouwer of Constructie kunststoflasser? Dan is dit jouw kans om een kijkje te nemen en te ontdekken wat wij jou kunnen bieden.

Tijdens de open dag op vrijdag 22 maart is er een rondleiding door ons bedrijfspand. We starten met een korte introductie  van het bedrijf, waarna we een kijkje zullen nemen in de productie. Hier is er gelegenheid om onze mannen in actie te zien, maar natuurlijk ook tot het stellen van vragen.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Openingstijden

vrijdag 22 maart 2024
09.00-10.00 uur
10:00-11:00 uur
11:00-12:00 uur

Gegevens

Tel: 0226 364440
E-mail: info@beukersp.com
Website: https://beuker-intercodaminfra.com/special-products

Adres
De Veken 135
1716 KG Opmeer

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.