Over Bermond B.V.

Residentie “ Een Nieuw Begin” is een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een vorm van dementie en/of niet aangeboren hersenletsel. Dit valt onder Bermond B.V.

Wij bieden een thuis waar de zorg zich aanpast aan de wensen van de klant, waarden en normen. Liefdevolle persoonlijke zorg en verpleging zijn hier vanzelfsprekend in verweven.

Wij zullen altijd rekening houden met ieders persoonlijkheid, leefwijze, levensbeschouwing en voorgeschiedenis. Wij vinden het belangrijk dat de bewoner, waar mogelijk de eigen regie houdt en wij willen de overgang van de thuissituatie naar het wonen in de villa zo klein mogelijk houden. De mogelijkheden voor de partner zijn ook ongekend groot. Daar waar de partner mee wil helpen in de persoonlijke verzorging, verzorging van maaltijden, activiteiten, gast aan tafel, etc. zijn alle mogelijkheden open en te bespreken.

Wij bieden een huiselijke omgeving en zullen ons richten op de mogelijkheden die u nog wel heeft en niet op de onmogelijkheden. Het meehelpen en meedenken om met elkaar te wonen zal zeker geactiveerd worden daar waar mogelijk.

Residentie “ Een Nieuw Begin” biedt:

  • Een veilige woon-zorgomgeving
  • Verlenen van persoonlijke verzorging
  • Bewoners 24 uur per dag begeleiden
  • Dagbesteding in het activiteitencentrum
  • Met elkaar de maaltijden bereiden
  • Met elkaar het huishouden runnen
  • Begeleiden en ondersteunen van familie

Op het erf en in het activiteitencentrum kan de bewoner deelnemen aan diverse activiteiten/werkzaamheden. Er is een moestuin, en een bloementuin.In de woning zelf speelt het dagelijks leven af met de noodzakelijke huishoudelijke werkzaamheden: wassen, koken, schoonhouden van alle ruimtes, boodschappen doen, enzovoorts. De bewoners worden uitgenodigd en gestimuleerd om aan deze activiteiten/werkzaamheden een bijdrage te leveren.

De bewoners ontvangen zorg  en begeleiding die nodig is.  Deze wordt geboden door deskundige cliëntbegeleiders  Ondersteunt door stagiaires en vrijwilligers.

Wat is er te doen?

Wij stellen Residentie “ Een Nieuw Begin” open  zodat je zelf kunt komen proeven, ruiken en ervaren hoe het is om te wonen en/ of te werken bij Bermond B.V.

Dompel je onder in wonen en welzijn, doe mee activiteiten en/ of een  aanschuifworkshop en kom kijken bij de kraam van het atelier. Bewoners verkopen hun creaties, denk aan mooie kaarten, leuke kadootjes en woonaccessoires, er kunnen zelfs gepersonaliseerde kadootjes op bestelling gemaakt worden.

Onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers nieuwe herinneringen maken en genieten van de gezelligheid.

Een geweldig team staat klaar om je informatie te geven en je vragen te beantwoorden. Meteen solliciteren op een openstaande vacature behoort ook tot de mogelijkheden.

Iedere bezoeker ontvangt een kleine attentie.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

zondag 16 maart 2025
13.30 uur tot 16.00 uur
maandag 17 maart 2025
13.30 uur tot 17.00 uur
dinsdag 18 maart 2025
13.30 uur tot 17.00 uur
woensdag 19 maart 2025
13.30 uur tot 16.00 uur

Gegevens

Tel: 0228755284
E-mail: info@bermond.nl
Website: https://www.bermond.nl

Adres
Bedrijfsweg 4
1613 DX Grootebroek

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in