Over AVIA Marees

Al sinds jaar en dag is de officiële benaming van AVIA Marees, Marees & Kistemaker niet meer weg te denken uit de B2B markt. Dagelijks worden vanuit het depot in Kolhorn de vrachtwagens bevoorraad en rijden hun vaste routes langs de agrariërs, transport- en MKB bedrijven. Het beleveren van kwalitatief goede brandstoffen staat met stip op nummer 1. Daaropvolgend leveren wij uit naam van AVIA ook de bijbehorende producten zoals smeermiddelen, oliën en vetten. De dienstverlening staat voorop; vandaag besteld? Volgende dag geleverd op jouw adres. We mogen dan ook met gepaste trots bekend maken dat we in 2022 de titel ‘100 jaar brandstofleverancier’ mogen dragen.

Momenteel vallen 59 tankstations onder de naam van AVIA Marees, maar wij zitten nooit stil. Wij zijn altijd bezig met het toevoegen van nieuwe locaties. Samen met 4 andere AVIA leden vormen wij de coöperatie AVIA Nederland.

Een groen imago en samen naar een duurzame toekomst. Beide onderwerpen die ook binnen onze branche regelmatig worden besproken. Op welke wijze kunnen wij hier aan bijdragen? Momenteel dragen wij dit uit door duurzame brandstoffen zoals ECOsave Diesel en HVO aan te bieden bij zowel onze tankstations als voor de B2B markt. Een brandstofbesparing én een lagere CO2 uitstoot!
Sinds december 2020 hebben wij de eerste twee snellaadpalen geactiveerd op locatie Hoorn. Sindsdien volgen er steeds meer locaties met onze AVIA Volt laadpalen.

Op de (nieuw te bouwen) locaties houden wij ons bezig met de aanleg van zonnepanelen om ook de opgewekte stroom op een duurzame wijze weer opnieuw in te zetten.

Wat is er te doen?

Tijdens de KBBBD-dagen vindt er een rondleiding plaats op onze locatie, waar je uitgebreid kennis kunt maken met AVIA Marees en ontdekt wat onze organisatie te bieden heeft. Tijdens deze rondleiding krijg je de gelegenheid om de kern van onze activiteiten te verkennen.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

dinsdag 18 maart 2025
13:00-17:00
donderdag 20 maart 2025
13:00-17:00

Gegevens

Tel: 0224532300
E-mail: klantenservice@aviamarees.nl
Website: https://www.aviamarees.nl/

Adres
Havenweg 14
1767EC Kolhorn

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in