Over AristoZorg

AristoZorg is met 140 enthousiaste medewerkers een zorgbedrijf in Noord-Holland Noord. Wij zijn gespecialiseerd in ouderenzorg en verlenen zorg aan huis en op locatie in verzorgings- en verpleeghuizen. Dat doen we met persoonlijk contact en oprechte belangstelling voor iedere cliënt.

Voor 55-plussers die een woning zoeken
Wonen in een mooi en ruim appartement. Niet alleen in BuitenZorg, maar ook in onze woonzorglocaties in Den Helder. Wij vinden het daarbij belangrijk dat u zoveel mogelijk uw eigen keuzes blijft maken. Wij kijken daarom altijd wat er nog wél kan en dat u zoveel mogelijk de regie houdt over uw eigen leven. U bent van harte welkom om te kijken wat er mogelijk is. Dit is een mooie gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan zodat u al uw vragen kunt stellen.

Voor mensen die bij ons willen werken
We vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werk, dat je een eigen inbreng hebt en dat je met een goede begeleiding altijd kunt rekenen op je collega’s. We komen graag in contact met verpleegkundige, verzorgende en helpende plus. Er zijn volop mogelijkheden voor enthousiaste mensen die een warm hart hebben voor de ouderenzorg. Misschien heb je al de nodige ervaring, ben je een zij-instromer of zit je nog op school. We luisteren graag naar jouw verhaal. Er is soms meer mogelijk dan je denkt!

Voor vrijwilligers
We zijn heel erg blij met vrijwilligers. Zij verdienen alle respect en waardering voor hun inzet. Bewoners zijn soms eenzaam en waarderen het zeer als een vrijwilliger tijd voor hun vrijmaakt. Iedereen is welkom en je hebt de vrijheid om het werk in te vullen zoals jij dat wilt. We zijn benieuwd naar jouw hobby’s en interesses; of je nu kookt, graag een spelletje speelt, met de hond wandelt of gitaar speelt. Het kan allemaal!

Wat is er te doen?

We verzorgen een rondleiding op onze locatie Buitenzorg in Zuid-Scharwoude. Tijdens deze rondleiding kunt u de sfeer proeven en krijgt u een goed beeld wat Buitenzorg te bieden heeft. Deze locatie heeft een ruime binnenplaats en beschikt over verschillende faciliteiten zoals een restaurant, kapper en kleine supermarkt.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

maandag 18 maart 2024
13.30 uur – 17.00 uur
donderdag 21 maart 2024
9.00 uur – 12.30 uur.

Gegevens

Tel: 072-5320909
E-mail: j.vanderwijk@aristozorg.nl
Website: http://www.aristozorg.nl

Adres
Dokter Wilminkstraat 143
1722XR Zuid-Scharwoude

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in