Over All4sports

Liefde voor de sport en voor hardlopen in het bijzonder. Dat is wat ons bij All4running drijft. Met tientallen jaren aan hardloopervaring in onze benen wijzen wij jou als loper graag de weg. Hoe we dat doen?

Onze winnaarsmentaliteit gecombineerd met onze vakkennis maakt dat wij als specialisten altijd streven naar het beste: we willen de beste producten aanbieden. Maar met dat alleen nemen we geen genoegen. Die specialistische producten van hoge kwaliteit bieden we aan met de beste service. Die service naar de hardloper, onze vakkennis en liefde voor de loopsport voeren bij ons daarom altijd de boventoon. Zowel in onze winkels, in onze webshop als binnen ons team.

Het startschot voor onze carrière werd eind 2011 gegeven. De bestaande gespecialiseerde hardloopwinkels en webshops voldeden niet aan de eisen van de moderne tijd en boden niet het assortiment dat aan de wensen van de toegewijde hardloper kan voldoen. Het was tijd voor de hardloopspeciaalzaak van de toekomst. Er werden een webshop én fysieke winkel gebouwd, die elkaar versterken en aanvullen. Nog altijd is de wisselwerking tussen winkels en webshop belangrijk binnen het bedrijf. Als één geheel streven we ernaar de grootste running specialist van Europa te worden. 

Inmiddels hebben wij 120 medewerkers in dienst om de service en dienstverlening in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, en Zweden te realiseren.

Er zijn diverse afdelingen om bovenstaand in goede banen te leiden: Inkoop, Content, Marketing, Customer Service, Logistiek, Retail, HR, Finance, Development, Data analytics en de Foto studio.

Zie ook onze websites:

Zie onze vacatures:

Werken bij All4running | Vacatures – All4running

 

Wat is er te doen?

Ontdek het hart van de hardloopwereld tijdens onze open dag! Wellicht bent u bekend met een onze lokale hardloopwinkel in Alkmaar, maar wist u dat er een uitgebreide logistieke operatie schuilgaat achter deze bruisende sport? Bij ons gaat het verder dan alleen de verkoop van schoenen en kleding. Ons magazijn barst uit zijn voegen vanwege de enorme online vraag naar allerlei hardloopartikelen.

Bij All4running hebben we een dynamisch team dat zich bezighoudt met alles, van logistiek tot development. Dit maakt werken bij ons zo boeiend en veelzijdig. Momenteel hebben we een team van 120 getalenteerde mensen in dienst, variërend van marketeers en back-end developers tot inkopers, fotografen en klantenservice medewerkers.

Wilt u meer te weten komen over de fascinerende wereld achter de schermen van de hardloopindustrie? Kom dan langs op onze open dag en ontdek hoe wij elke dag werken aan het leveren van de beste ervaring voor hardlopers van alle niveaus.

Bij All4Sports willen we u graag een kijkje laten nemen in de wondere wereld van een magazijn waarbij alle grote merken zoals Nike, Adidas, Asics, New Balance en Hoka ( en nog veel meer) binnen een dag wordt geleverd aan alle consumenten in Europa.

We verzorgen meerdere rondleidingen door ons magazijn en kantoorpand, waarin u alle vragen kunt stellen.

We zien u graag op woensdag 20 maart of donderdag 21 maart tussen 13:00 en 16:00 uur

Openingstijden

woensdag 20 maart 2024
13:00 - 16:00 uur
donderdag 21 maart 2024
13:00 - 16:00 uur

Gegevens

Tel: 06-38208070
E-mail: hr@all4running.nl
Website: https://all4running.nl/

Adres
Albaststraat 1
1812SB Alkmaar

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.