Over Alkcare

Stichting Alkcare is ontstaan uit een diep gevoel van verbondenheid en zorgzaamheid voor onze ouderen. Ons doel is om elke dag opnieuw onze ouderen te helpen om zo aangenaam mogelijk te leven, met respect voor hun eigenheid en individualiteit. Onze organisatie is meer dan alleen een plek waar ouderen verzorgd worden. Het is een plek waar ze zich thuis voelen en waar ze zichzelf kunnen zijn, ook als dat leven niet meer zo makkelijk is.

Ook als je ouder bent en het dagelijkse leven niet meer zo makkelijk is, wil je leven en wonen op een plek waar je je thuis voelt en je jezelf kunt zijn. In een warme en veilige omgeving waar je je gewaardeerd en geliefd voelt.

Met Alkcare kan dat thuis met zorg en ondersteuning, of in één van onze twee zorgcentra: De Oldeburgh in Oudorp en ’t Rekerheem in Alkmaar-De Mare. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden voor dagbesteding.

Werken bij Alkcare

Alkcare werkt met een groot team van professionele zorgverleners en ondersteuners. Onze medewerkers zijn niet alleen deskundig en betrokken maar ook echt gepassioneerd over hun werk. Ze weten als geen ander hoe belangrijk het is om een persoonlijke band op te bouwen met elke oudere die ze verzorgen. We zijn trots op wat we doen en blijven ons elke dag inzetten om onze ouderen de beste zorg en ondersteuning te bieden die ze verdienen.

Ben jij benieuwd naar onze zorgcentra en wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Kom dan ook binnen bij ons tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen.

Wat is er te doen?

Tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen kun je op maandag 18 maart rondkijken bij onze zorglocatie De Oldeburgh in Oudorp en op donderdag 21 maart zet zorgcentrum ’t Rekerheem in Alkmaar Noord de deuren open.

Je kunt kennismaken met onze medewerkers van allerlei afdelingen en disciplines, een kijkje nemen in ons restaurant of één van onze huiskamers en bewonersappartementen. We laten je ook graag zien welke activiteiten we organiseren voor onze bewoners en met welke middelen we hen helpen.

Kom Binnen Bij
De Oldeburgh, Herenweg 91 te Oudorp – maandag 18 maart van 16.00 tot 20.00 uur
’t Rekerheem, Hof van Luxemburg 63 te Alkmaar – donderdag 21 maart van 16.00 tot 20.00 uur

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

Hoofdvestiging

maandag 17 maart 2025
16.00 - 18.00 uur
18.00 - 20.00 uur

't Rekerheem

donderdag 20 maart 2025
16.00 - 18.00 uur
18.00 - 20.00 uur

Gegevens

Tel: 0725191655
E-mail: info@alkcare.nl
Website: https://www.alkcare.nl

Adres hoofdvestiging
Herenweg 91
1829AC Oudorp

't Rekerheem
Hof van Luxemburg 63
1825 TC Alkmaar

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in