Afix

Marketing & communicatie

Over Afix

Afix is hét leukste online marketing bureau in Alkmaar. Dat niet alleen, wij zijn jouw partner voor online succes!

Bij een samenwerking met een online marketingbureau wil je onder andere ontzorgd worden en voorlopen op je concurrentie. Sparren over nieuwe ontwikkelingen met specialisten en proactiviteit ervaren. Gevraagd maar zeker ook ongevraagd. Dit snappen wij.

Met een can-do-mentaliteit werken we toe naar een maatwerkstrategie die werkt en die ervoor zorgt dat we jouw marketingdoelstellingen behalen. Dat mogen we al voor veel regionale partners doen en daar zijn wij supertrots op!

We zijn je nieuwe collega’s op afstand. Een team vol met gepassioneerde vakidioten: gedreven, perfectionistisch, ambitieus, eigenwijs en niet vergeten: betrokken. Want ja, we willen meer weten over jou, je bedrijf en je branche!

Om écht voorop te blijven lopen op je concurrentie is het nodig om up-to-date te blijven en elke dag een extra stap te zetten. Dat doen we met elkaar bij Afix. We delen kennis, ervaring en successen en dit doen we ook tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen.

Wat is er te doen?

Kom een kijkje nemen bij ons achter de schermen, op ons kantoor. Hier begint de route naar succesvolle online marketingcampagnes en marketingwebsites; van creatieve ideeën tot het in de puntjes uitwerken van optimalisaties.

Onze marketeers en strategen staan klaar om je vragen te beantwoorden onder het genot van een goed kop koffie.

Video

Openingstijden

vrijdag 22 maart 2024
'S ochtends 10:00 - 12:00
'S middags 14:00- 16:00

Gegevens

Tel: 072 820 0251
E-mail: info@afix.nl
Website: https://www.afix.nl/

Adres
Comeniusstraat 2C
1817MS Alkmaar

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.