Over A3 Deuren

A3 Bouw & Techniek,
Kantoor gevestigd in Middenmeer en wordt gerund door Adri Hoogenbosch. Een jong, enthousiast en gedreven bedrijf dat al jaren ervaring heeft in de bouw en installatie techniek. Sinds 2019 gespecialiseerd in de deuren wereld. Bedrijfs- en garagedeuren. In alle soorten en maten. Alle merken, types en uitvoeringen. Daarvoor gecombineerd met bouw en renovaties werkzaamheden.

Magazijn/werkplaats Slootdorp. Centraal gelegen in het werkgebied staat onze werkplaats met uitgebreid magazijn. Van hieruit verwerken wij alle storingen/reparaties/ onderhoud en montage werkzaamheden. Op jou verzoek maken wij ook deuren en leveren wij onderdelen voor eigen jou eigen montage/project.

We staan altijd voor je klaar en helpen graag met het meedenken van jou project. Vrijblijvend even bij je langs komen kan altijd! Kosteloos. Tevens zijn wij voor storingen en reparatie 24/7 bereikbaar

Wat is er te doen?

De gemeentewerf van gemeente Hollands Kroon opent samen met Brandweer en Politie hun deuren tijdens de kom binnen bij bedrijven dagen. We zullen deze dag laten zien wat voor werkzaamheden wij in de buitenruimte doen. Daarnaast is ons terrein beschikbaar voor ondernemers die zelf geen fysieke locatie hebben maar zichzelf wel graag presenteren aan het publiek.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

zaterdag 23 maart 2024
10:00 - 15:00

Gegevens

Adres
Medemblikkerweg 4
1771 sc Wieringerwerf

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.