Werken in Noord-Holland Noord
(De Goorn)

Wat hebben wij u te bieden?

Een carrière bij de overheid? Ontdekken waar je talenten en passies liggen? Wij van Werken in Noord-Holland Noord helpen jou daarbij. Met een compleet platform met de banen en stages bij de gemeenten en andere overheidsorganisaties in de regio.

Ambtenaar saai? Echt niet!
Werken bij een gemeente of andere overheidsinstantie is verre van saai! Tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijvendagen vertellen we je graag alles over hoe veelzijdig en leuk het is om bij de overheid te werken, want, dat gaat verder dan alleen het regelen van je paspoort of rijbewijs. Ook krijg je in deze week nog eens de kans om bij een heel aantal van de bij ons aangesloten overheden zelf een kijkje nemen. De deuren staan voor je open bij gemeente Alkmaar, gemeente Koggenland, Werkorganisatie de BUCH, gemeente Dijk en Waard, gemeente Hollands Kroon, gemeente Texel en Zaffier. Daar kun je in gesprek met jouw mogelijk toekomstige collega’s! Ze vertellen je graag over hun werk. Zo krijg je een goed beeld van het mooie werk en jouw carrièrekansen bij de overheid.

Omschrijving bedrijf

Werken in Noord-Holland Noord is hét loopbaanplatform en samenwerkingsverband van de (semi-)overheden in Noord-Holland Noord. Op www.werkeninnoordhollandnoord.nl vind je de vacatures van bijna alle gemeenten en andere overheidsorganisaties in Noord-Holland Noord.
Registreer je op de website en ontvang bij jou passende vacatures in je mailbox. Wil je meer weten over de mogelijkheden op de website en hoe jij jouw profiel optimaal ‘in de etalage’ kunt zetten? Tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijvendagen vertellen we je er graag alles over.

Werken in Noord-Holland Noord

Werken in Noord-Holland Noord
Middenhof 2
1648 JG De Goorn
http://www.werkeninnoordhollandnoord.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Anders/overig
  • Stage(s)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • ma 20/03/2023 - middag
  • za 25/03/2023 - middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Maandag 20 maart 2023, van 14.00 – 16.00 uur in de Raadzaal van gemeente Koggenland, Middenhof 1, De Goorn

Zaterdag 25 maart 2023, van 13.00 – 16.00 uur bij gemeente Dijk en Waard, Parelhof 1, Heerhugowaard

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.