WarmThuis
(Avenhorn)

Wat hebben wij u te bieden?

Een rondleiding op het bouwterrein om zo alvast te kunnen zien hoe de bouw vordert en wat WarmThuis te bieden heeft vanaf het najaar van 2023.
Wij zijn op zoek naar collega's en vrijwilligers om samen te bouwen aan een fijne derde locatie.

Omschrijving bedrijf

Stiekem zijn wij, als collega’s, een beetje verliefd op WarmThuis. Wij werken op prachtige locaties, met elk 24 bewoners. Als zelfstandig wonen niet meer lukt, kunnen mensen met dementie bij ons komen wonen. Een groepswoning heeft 6 en soms 7 bewoners. Met liefdevolle aandacht, creativiteit en lef maken we er met de bewoners een fijne dag van, iedere dag weer. Ons motto daarbij is: “Alles kan, tenzij het niet kan … maar dan hebben we wat uit te leggen.”

Er zijn 2 logeerhuizen, waar mensen met een vorm van dementie kunnen logeren. Ook hebben we twee dagsociëteiten waar mensen van buitenaf fijn de dag door kunnen brengen.

Beide locaties liggen landelijk, met een stolpboerderij en schuurwoningen. Op het erf is van alles te beleven. Er is kleinvee, een moestuin en je beleeft de seizoenen volop. Bij WarmThuis is goede zorg en welzijn ontzettend belangrijk.

Wij werken elke dag met onze kernwaarden: vrijheid, eigen regie, nabijheid en herkenbaarheid. Deze kernwaarden gelden niet alleen voor de bewoners maar ook voor collega’s. Dat zit bij elke collega bijna in het DNA, dat maakt ons werk leuk en uitdagend. Wij bieden een fijne werkplek waar geen idee te gek is om de zorg voor onze bewoners zo goed mogelijk te maken met veel aandacht voor coaching, begeleiding en scholing.

Omdat wij een beetje eigenwijs zijn én lef hebben, starten we in 2023 een derde locatie genaamd “Het Grosthuis” te Grosthuizen.
Hier ligt een grote uitdaging en deze gaan wij graag aan met jou!

WarmThuis

WarmThuis
Grosthuizen 54a
1633 EM Avenhorn
http://www.warmthuis.nl
http://www.werkenbijwarmthuis.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Werkervaringsplaats(en)
  • Vrijwilligerswerk
  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • za 25/03/2023 - ochtend, middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Tussen 10:00u en 14:00u op de bouwlocatie. Dus kleed je op het bezoeken van een bouwterrein:)

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.