Van der Sluis
(Dirkshorn)

Wat hebben wij u te bieden?

Wil je zelf zien hoe het eraan toe gaat in onze moderne werkplaats in Dirkshorn? Grijp dan nu je kans. Kom op vrijdagmiddag 24 maart of zaterdagochtend 25 maart gezellig langs voor een van de vier rondleidingen van 30-45 minuten. Wij vertellen met veel plezier over wat wij hier zes dagen per week doen. Ontmoet ons team van landbouw- en heftruck monteurs en stel de vragen die je hebt bij een kop koffie of thee en iets lekkers erbij. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s met passie voor het vak en/of de branche waarin wij werken. Denk aan landbouw monteurs, heftruck monteurs, leerling monteurs, werkplaatschefs, magazijn medewerkers en precisielandbouw specialisten. Bekijk onze website www.vandersluisbv.nl om te zien wat we als bedrijf in huis hebben en www.werkenbijvandersluisbv.nl voor onze actuele vacatures. Tot gauw!

Omschrijving bedrijf

Familiebedrijf Van der Sluis BV is een van de grotere moderne landbouwmechanisatie- en intern transportbedrijven met vijf vestigingen (Anna Paulowna, Dirkshorn, De Goorn, Zwaagdijk en Lisse), ruim 80 medewerkers en meer dan 60 jaar werkervaring. Wij zijn dealer van kwaliteitsmerken zoals Fendt en Valtra tractoren, Linde heftrucks en KUHN landbouwmachines. Onze klanten komen uit de agrarische sector en industrie. Hoge kwaliteit, goede service en langdurige relaties (met zowel klanten, leveranciers als personeel) zijn de kern van ons bedrijf. Ons team bestaat uit vakmensen, van jonge gedreven leerlingen tot ervaren monteurs, gespecialiseerde vertegenwoordigers en ondersteunend personeel.

Van der Sluis

Van der Sluis

Van der Sluis

Van der Sluis

Van der Sluis
Cornelis de Vriesweg 3-5
1746 CL Dirkshorn
https://www.vandersluisbv.nl/
https://werkenbijvandersluisbv.nl/

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Ontvangen groepen leerlingen/studenten
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • vr 24/03/2023 - middag
  • za 25/03/2023 - ochtend

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Vrijdagmiddag* om 13.30 uur en 15.30 uur
Zaterdagochtend* om 9.00 uur en 10.30 uur
* Let op: De rondleiding heeft een vaste starttijd en duurt 30-45 minuten. Wij hebben geen vrije inloop omdat we volledig in bedrijf zijn en vanwege ieders veiligheid alleen een complete groep kunnen rondleiden. Graag vooraf aanmelden.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.