Ursem Modulaire Bouwsystemen
(Wognum)

Wat hebben wij u te bieden?

‘Bouwen is samenwerken’ luidt onze overtuiging en dat herken je in onze werkmentaliteit. Wij werken intern samen in een collegiale en familiaire sfeer. Onze houding is gebaseerd op realisme, toegankelijkheid en drang naar vernieuwing.

Erkend leerbedrijf
Wij zorgen goed voor onze medewerkers en stellen tegelijk hoge eisen aan hun vakkundigheid. Zo bereiken wij de hoge kwaliteit die wij willen leveren. Om onze hoge kwaliteit voor de toekomst te waarborgen, hebben wij goed opgeleide vakmensen nodig. Wij hechten grote waarde aan het opleiden van nieuwe vakmensen. Door zelf leerbedrijf te zijn, maken wij al vroeg kennis met vakmensen van de toekomst. Een toekomst met U.

Omschrijving bedrijf

Ursem Modulaire Bouwsystemen is koploper in de wereld van het nieuwe bouwen. Met het Ursem3D® Bouwsysteem worden gebouwen gerealiseerd voor studenten, jongeren, starters en hotels. Het bouwsysteem is de afgelopen decennia continu doorontwikkeld en geperfectioneerd samen met opdrachtgevers, bouw- en installatiepartners, architecten en adviseurs. Het nieuwe bouwen is steeds vaker het alternatief voor traditioneel bouwen. Daarnaast produceert en levert Ursem seriematige Modulaire Badkamers en 2D HSB producten voor de nieuwbouw en renovatie. Onze producten worden in een gecontroleerde omgeving geproduceerd en op locatie eenvoudig en snel gemonteerd. Naast verhoogde efficiency, een zeer korte bouwtijd en constante kwaliteit levert deze manier van bouwen winst op het gebied van duurzaamheid.

Ursem Modulaire Bouwsystemen

Ursem Modulaire Bouwsystemen

Ursem Modulaire Bouwsystemen
Spoorstraat 6
1687 AE Wognum
http://www.ursem.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Vrijdag 12 oktober tussen 7:00 en 16:00 uur.
Wij geven rondleidingen van ongeveer 60 tot 90 minuten, de tijden van de rondleidingen volgen nog.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.