Stichting Zorgorganisatie NIKO
(Alkmaar)

Ja! We verwelkomen u héél graag bij ouderenzorginstelling NIKO op de Kom Binnen Bij Bedrijven-dagen! De ouderenzorg is leuk, gezellig en ja: ook hard werken natuurlijk. Maar daar krijg je een hoop voor terug: blije bewoners, dankbare familieleden, vrolijke collega's en heel veel hartelijkheid. Bij NIKO kent iedereen elkaar, want we vormen een kleinschalige organisatie met korte lijnen. Daardoor zijn we ook in staat tot grote daden: onze medewerkers gelukkig houden bijvoorbeeld. En afgelopen tijd haalden we het nieuws met een mooie, bij ons opgenomen, tv-uitzending voor senioren. En niet te vergeten alle advertenties en fraaie artikelen in de krant het afgelopen jaar. NIKO mag dan klein zijn: we staan zeker niet stil!
Kom bij ons kijken en ervaar de zorg eens van binnenuit. Misschien is het wel iets voor u?

Wat hebben wij u te bieden?

Op 21 en 22 maart a.s.: kom kennismaken met NIKO! We bieden u alle informatie over werken in de ouderenzorg, die u maar wilt krijgen. Als u dat leuk vindt leiden wij u graag rond en laten we zien hoeveel plezier, humor en vrolijkheid de ouderenzorg te bieden heeft.
Daarna denkt u wellicht: een leuke (betaalde) baan in een kleine ouderenzorginstelling met tal van mogelijkheden, dat is wel iets voor mij!

Omschrijving bedrijf

Stichting Zorgorganisatie NIKO is een kleinschalige ouderenzorginstelling in Alkmaar-Zuid. De stichting bestaat uit twee locaties: De Nieuwpoort en De Palatijn. Op de locaties werkt iedereen samen – dienstverleners, helpenden, verzorgenden, zorgverantwoordelijken, teamverpleegkundigen, teammanagers en ondersteunende/facilitaire diensten. We werken samen met veel warmte en compassie en iedereen, voor of achter de schermen, is zichtbaar.

Niet één kloppend hart maar honderden. Alle bewoners, cliënten, medewerkers, vrijwilligers en buddies zijn essentieel en waardevol.

Binnen NIKO is er een gemoedelijke sfeer, geborgenheid en goede onderlinge communicatie. Samen realiseren we dagelijks een prettige woon- en werkomgeving met passende, professionele zorg en grote aandacht voor welzijn.

Stichting Zorgorganisatie NIKO

Stichting Zorgorganisatie NIKO
Prins Alexanderstraat 25
1814 XK Alkmaar
http://www.stichtingniko.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Vrijwilligerswerk
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • di 21/03/2023 - middag
  • wo 22/03/2023 - ochtend

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Op onze locatie De Nieuwpoort (Prins Alexanderstraat 25 te Alkmaar) zijn bezoekers welkom op:

Dinsdagmiddag 21 maart 2023: 13.00-16.00 uur.
Woensdagochtend 22 maart 2023: 10.00-13.00 uur.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.