Schot Infra B.V.
(Broek op Langedijk)

Wat hebben wij u te bieden?

Diverse functies betreffende Infra- en GWW-werkzaamheden met ruimte voor eigen initiatief, eigen ontwikkeling, cursus en opleiding. Daarnaast is er voor werknemers een pensioenregeling en wordt gewerkt prettige werkomgeving met een collegiale werksfeer.

Omschrijving bedrijf

Schot Infra B.V. is een allround grond-, weg- en waterbouw bedrijf dat een breed scala aan werkzaamheden uitvoert voor (lokale)overheden, bedrijven en particulieren. Sinds de oprichting in 1931 uitgegroeid tot een breed georiënteerde dienstverlener in de Infra-sector die projecten realiseert van initiatieffase en schetsontwerp tot en met realisatie en onderhoud.

De werkzaamheden die Schot Infra uitvoert zijn o.a. onderheide diepriolering, drukriolering, bestrating, het aanleggen van sportvelden en het plaatsen van geluidschermen, groenstroken en openbare verlichting. Daarnaast zijn wij actief in het bouw- en woonrijp maken, het amoveren van gebouwen en het uitvoeren van tank-, (asbest)bodem- en grondwatersaneringen. Tevens kunnen wij voor u bruggen, poldergemalen en tunnels realiseren.

Schot Infra B.V.

Schot Infra B.V.
Vreekesweid 46
1721 PR Broek op Langedijk
https://www.schot-infra.nl/

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • do 23/03/2023 - middag
  • za 25/03/2023 - ochtend, middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Donderdag bij voorkeur tussen 13:30 uur en 16:00 uur in Broek op Langedijk.

Zaterdag 25 maart van 10:00 tot 15:00 organiseren wij samen met alle bedrijven binnen de Schot Groep een open dag op de Smaragdweg 3 in Alkmaar.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.