RAVO
(Alkmaar)

Wat hebben wij u te bieden?

Hoeveel techniek zit er in een veegmachine? Veel meer dan jij misschien denkt. Kom kijken en ervaar het zelf!

Werken bij RAVO betekent dat je deel uitmaakt van een dynamisch, internationaal familiebedrijf. We zetten volop in op innovatie en ontwikkelen, produceren en verkopen hoogwaardige en compacte mid-size veegmachines. Ben je student en zoek je een uitdagende stageplaats? Ben je net afgestudeerd en ambieer je een carrière vol groeimogelijkheden? Of zoek je als ervaren professional naar een baan met nieuwe kansen en perspectieven? Wij hebben carrière mogelijkheden in de techniek, engineering en andere functies op ons kantoor. Kom langs en ervaar het zelf!

Naast een rondleiding door onze fabriek kan je een rondje rijden in een van onze veegmachines. Onze medewerkers staan voor je klaar en vertellen je graag hoe leuk het is om bij RAVO te werken.

Omschrijving bedrijf

RAVO is de grootste ontwikkelaar en producent van compacte middelgrote veegmachines in Europa. De organisatie is opgericht in 1964 in Alkmaar, waar ons hoofdkantoor en moderne productiefaciliteit nog steeds zijn gevestigd.

Bij RAVO zitten we niet stil - onze groeiende organisatie biedt ruimte aan gemotiveerde mensen die gedreven zijn om nieuwe markten aan te boren, innovatieve technieken te onderzoeken en commerciële kansen te grijpen. Meer dan tweehonderd vakmensen werken met veel enthousiasme, motivatie en trots aan onze producten. Dat doen ze allemaal vanuit hun eigen expertise, al werken we juist ook veel samen in breed georiënteerde teams.

RAVO

RAVO
Otterkoog 1
1822 BW Alkmaar
https://ravo.fayat.com/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

We zien je graag op donderdag 24 maart tussen 13:00 en 17:00 uur (rondleidingen starten om 13:00 en 15:00 uur).

Mocht je onverhoopt die dag niet kunnen, neem dan graag contact op via jobs@ravo.fayat.com t.a.v. Teun van Wijngaarden om op een ander moment langs te komen voor een kop koffie/thee.

We kijken ernaar uit om je persoonlijk te ontmoeten!

Aanmelden

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
RAVO ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.






Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met RAVO gedeeld.