Omring
(Hoorn)

Wat hebben wij u te bieden?

Op zoek naar een volgende stap in je loopbaan en ben je benieuwd wat werken of als vrijwilliger in de zorg inhoudt? Dan is de kom binnen bij bedrijven dag een mooie kans om dit te doen! Vanuit Omring willen wij graag het gesprek met jou aangaan zodat we samen kunnen kijken wat er allemaal mogelijk is. Zo kunnen wij jou laten zien waarom wij enthousiast zijn over het werken binnen Omring. Wij hopen dat wij ons enthousiasme goed kunnen overbrengen en dat er wellicht een match uitkomt! De kracht van werken bij Omring is dat het mensen werk is. Door mensen, voor mensen. Altijd vanuit de wensen en behoeftes van cliënten en familie zelf, en vanuit een positieve visie. Dus zien we jou snel?

Omschrijving bedrijf

Zorgorganisatie Omring is een begrip in de regio Noord-Holland Noord. Omring biedt diverse diensten om mensen zo lang mogelijk zelfredzaam en autonoom te laten zijn, bij cliënten thuis of in diverse woonvormen zoals verpleeg-, verzorgingshuizen en kleinschalige woonprojecten. Altijd vanuit de visie dat ieder mens een individu is en zelf zijn of haar leven wil inrichten. Als zorg nodig is, levert Omring die op een persoonlijke manier die het best bij de cliënt en zijn omgeving past. Omring is een vitale organisatie waar medewerkers met plezier werken aan de kwaliteit van leven van de cliënt. Dit uit zich in de missie van Omring “Samen de beste zorg dichtbij” en de kernwaarden: Eigen regie, Samen, Positief en Vindingrijk.

Omring

Omring
Nieuwe Steen 36
1625 HV Hoorn
https://www.werkenbijomring.nl/?utm_source=google%20ads&utm_medium=cpc&utm_campaign=algemeen%3A%20arbeidsmarketing&gclid=EAIaIQobChMIubjO56en9wIVGuR3Ch3LqwSuEAAYASAAEgIC7vD_BwE

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Vrijwilligerswerk
  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • di 21/03/2023 - avond
  • vr 24/03/2023 - middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Ben jij nieuwsgierig naar vrijwilligerswerk of werken & leren bij Omring? Op vrijdag 24 maart gooien wij van 14:00 - 16:00 uur de deuren open van het Nicolaas in Lutjebroek. Onder het genot van een kopje koffie/thee en een stukje oma's appelgebak vindt je deze middag verschillende activiteiten van de dagbesteding, informatie over vrijwilligers, werken & leren en de Omring pas!

Kom binnen bij bedrijven dag Nicolaas:
Wanneer: vrijdag 24 maart
Tijd: 14:00- 16:00 uur
Locatie: Nicolaas, Azalealaan 18, 1614 SN Lutjebroek

Ben jij nieuwsgierig naar werken & leren in de zorg? Kom dan naar één van onze beleef de zorg avonden! Wij laten je graag zien hoe het werken in de zorg is en wat je kunt verwachten. Je bent ook van harte welkom als je interesse hebt in werken bij Omring. Onze recruiters gaan graag met je in gesprek en staan voor je klaar!

De aankomende evenementen zijn:
Beleef de zorg avond Texel
Wanneer: dinsdag 21 maart
Tijd: 16:00 – 20:00 uur
Locatie: Gollards, De Zes 12, 1791 EX Den Burg

Hoorn - Beleef de zorg
Wanneer: donderdag 13 april
Tijd: 18:00 – 20:30 uur
Locatie: Lindendael, Koepoortsweg 35, 1624 AB Hoorn
Voor wie: Iedereen die wil werken & leren in de zorg of interesse heeft in een carrière switch naar de zorg!


Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.