Olympia Den Helder
(Den Helder)

Wat hebben wij u te bieden?

Op zoek naar passend tijdelijk werk of liever een vaste baan? Bij Olympia Den Helder helpen we jou met werk van betekenis. Wat jij doet, doet ertoe!

Wij hebben een continue wisselend aanbod van diverse vacatures in de lokale markt van Den Helder en omgeving. Van technici tot administratieve krachten en alles daartussen in, kunnen wij bemiddelen naar een nieuwe uitdaging in je carrière. Wij bieden functies aan waarbij je direct in dienst treedt bij de opdrachtgever, maar ook tijdelijk werk is onze business.

Kom gezellig langs in Den Helder om te ervaren wat wij voor je kunnen betekenen!

Team Olympia Den Helder
Tamara, Sophie, Lizzy, Nelleke en Sonja

Omschrijving bedrijf

Olympia Den Helder is hét lokale bureau dat staat voor persoonlijk contact, kwaliteit én resultaat. Ons werk, is werk - en daar werken we graag samen met jou naartoe!

Olympia werkt anders dan andere uitzendbureaus. Dat komt doordat onze vestigingen worden geleid door franchiseondernemers. Bij onze vestiging in Den Helder is dat Sonja Vermeulen, alweer 15 jaar een begrip in Den Helder e.o.! De spirit van het zelfstandig ondernemerschap kenmerkt onze manier van zakendoen: wij zijn betrokken, voelen ons verantwoordelijk voor jouw succes en wij stoppen niet voordat wij een passende baan voor je hebben gevonden.
Daarnaast bieden wij continuïteit in personele bezetting en hebben zeer veel lokale marktkennis. Hierdoor kunnen wij investeren in een langdurige relatie met jou als flexkracht of als klant.

Wij bieden een totaal pakket van technici tot administratief personeel. Een selectie van onze diensten: Uitzenden, Werving & Selectie, Detachering en HR-advies.

Olympia Den Helder

Olympia Den Helder
Beatrixstraat 21
1781 EM Den Helder
https://www.olympia.nl/vestigingen/olympia-den-helder/

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Ontvangen groepen leerlingen/studenten
  • Stage(s)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • ma 20/03/2023 - ochtend, middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

08:30 - 17:00 uur

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.