Maandag
(Alkmaar)

Wat hebben wij u te bieden?

Maandag® is marktleider op het gebied van detacheren in de publieke sector.

Bij Maandag® bieden we verschillende functies. Wil je binnen de zorg, onderwijs of overheid werken? Of wil je een functie intern als Recruiter of Accountmanager? Kom dan bij ons binnen!

Afwisselende opdrachten bij de overheid
Wil je carrière maken binnen de overheid? Op het gebied van ruimtelijke ordening, bestuurlijke domeinen, bouw & civiel, financiële dienstverlening of woningcorporaties? Maandag® heeft interessante vacatures in overvloed. Bovendien weet Maandag® hoeveel verantwoordelijkheid er komt kijken als je werkt in het publieke domein. Daarom krijg je volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en begeleiding.

Samen de Zorg beter maken
Je kunt aan de slag bij ziekenhuizen, in de ouderen- en gehandicapten zorg (VVT) of bij GGZ, GZ en JZ-instellingen. Bij Maandag® hebben we altijd uitdagende vacatures voor social workers, verpleegkundigen, psychologen, basisartsen, casemanagers, begeleiders, coaches, fysio- en ergotherapeuten en andere medische professionals.

Afwisselende opdrachten in primair, voortgezet en speciaal onderwijs
Als je afgestudeerd bent van de Pabo, of eerste- of tweedegraads docent bent en je hebt de ambitie om voor jouw leerlingen en studenten het verschil te maken, dan kun je bij Maandag® terecht voor een baan in het basis, voortgezet, middelbaar, hoger en speciaal onderwijs. We zoeken in het hele land naar enthousiaste professionals die aan de slag willen als docent. Van leerkracht wiskunde tot geschiedenis, van Nederlands tot economie, je kunt alle kanten op.

Als je voor Maandag® werkt combineer je de zekerheid van een vaste baan met leuke collega’s en afwisselende opdrachten. Bovendien krijg je van Maandag® veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Zin om voor Maandag® voor de klas te staan?

Of heb je interesse in een interne rol bij Maandag® en zou je informatie willen over wat je zoal als Accountmanager en Recruiter bij ons op de vestiging doet? Ook dan ben je van harte welkom! Wij zoeken nog collega's.

Ga je bij Maandag® aan de slag, dan combineer je de zekerheid van een vaste baan met afwisselende projecten en leuke collega’s. Zin in een nieuwe uitdaging? Een job waarmee je maatschappelijke betekenis hebt en impact kunt maken? Loop dan bij ons binnen tijdens de kom binnen bij bedrijven dagen!

Omschrijving bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

Maandag

Maandag
Arcadialaan 20 a-b
1813 KN Alkmaar
https://www.maandag.nl/

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Betaalde banen
  • Stage(s)

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • ma 20/03/2023 - ochtend, middag
  • di 21/03/2023 - ochtend, middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Maandag en dinsdag tussen 11.00 en 16.00 uur.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.