Luba
(Medemblik)

Wat hebben wij u te bieden?

Overwegend vaste banen waarbij je na jouw eerste contract via Luba in dienst komt van het bedrijf of direct in dienst gaat.

Daarbij kun je ook kiezen voor een omscholingstraject. Denk bijvoorbeeld als zij-instromer aan een nieuwe carrière in de procesindustrie of techniek.

Wij nemen onze opdrachten voor nieuwe collega\'s enkel aan wanneer de werkgever goed bekendstaat, hart heeft voor zijn medewerkers en goede arbeidsvoorwaarden kan bieden.
Wanneer je graag aan de slag wil bij zo een goede werkgever in de maakindustrie of logistiek, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Omschrijving bedrijf

Medemblik, de stad aan het IJsselmeer, van de stoomtrein en kasteel Radboud. Maar ook de stad van ‘ons kent ons’, de West-Friese mentaliteit. Luba Medemblik past hier goed tussen. Ons gehele team komt uit de regio. Dus we begrijpen de behoeften van werkgevers en werknemers uit de buurt. Een match is zo gemaakt!

Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of kom langs. Je bent altijd welkom. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

Luba

Luba
Nieuwstraat 42
1671 BE Medemblik
http://www.luba.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Maandag tot en met vrijdag van 8.30-17.30 uur staan de deuren voor een ieder open.

Gewoon benieuwd wie wij zijn? Toe aan een andere baan? Of interesse om zelf het vak van arbeidsintermediair uit te gaan oefenen? Voel je meer dan welkom!

Aanmelden

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Luba ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.


Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Luba gedeeld.