Jongejans Luchttechniek
(Den Helder)

Wat hebben wij u te bieden?

Ben je benieuwd hoe het is om bij ons te werken of stage te lopen? Of ben je geïnteresseerd in wat wij doen en de producten die wij maken? Kom dan langs op 25 maart.

We beginnen met een presentatie over ons bedrijf. Vervolgens zal één van onze collega\'s een rondleiding geven en we sluiten af met een hapje en een drankje.

We staan altijd open voor stage-aanvragen of voor leer/werkplekken. Daarnaast hebben wij op dit moment meerdere vacatures open staan? Deze kun je vinden op onze site:
https://jongejansluchttechniek.nl/vacatures/

Omschrijving bedrijf

Jongejans Luchttechniek is producent van afzuiginstallaties voor de agrarische sector. Wij maken systemen die zorgen voor schonere producten en een gezondere werkomgeving bij de verwerking van bloembollen, uien, aardappelen, knoflook en zaden.
Vanuit onze fabriek in Den Helder leveren wij jaarlijks aan klanten over de hele wereld. Alle installaties maken wij klantspecifiek. Hiervoor hebben wij het gehele proces in eigen beheer. Wij verzorgen zowel het ontwerp, de productie en het onderhoud van de afzuiginstallatie.

Jongejans Luchttechniek

Jongejans Luchttechniek
Breeuwersweg 5
1786 PG Den Helder
https://jongejansluchttechniek.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Wij openen onze deuren op vrijdag 25 maart.
In de ochtend kun je langskomen van 09:00 - 12:00.
In de middag kun je langskomen van 13:00 - 16:00.

Ben je niet in de gelegenheid om 25 maart langs te komen? Maar ben je wel geïnteresseerd in ons bedrijf? Neem dan contact met ons op, om een afspraak te maken voor een andere datum.

Aanmelden

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Jongejans Luchttechniek ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.


Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Jongejans Luchttechniek gedeeld.