Invaro Agri & Horti Technology Group
(Hoorn)

Wat hebben wij u te bieden?

Heb je altijd al bij ons een kijkje achter de schermen willen nemen? Dan is dit je kans! We bieden werkzoekenden, scholieren en geïnteresseerden de mogelijkheid om onze processen van dichtbij mee te maken. Door middel van een presentatie en een rondleiding langs onze afdelingen Productie, Service, Engineering en Software & Automation laten we je graag zien wat Invaro te bieden heeft.

Invaro groeit! Momenteel hebben we een aantal mooie vacatures en stageplekken beschikbaar. Wie weet zit jouw ideale rol ertussen?

Omschrijving bedrijf

Invaro ontwikkelt, ontwerpt en onderhoudt innovatieve oplossingen voor vooruitstrevende ondernemers in de agri- en hortisector. We zijn dé tech-partner van ondernemers die zo efficiënt mogelijk willen werken in een tijdperk waarin technologie en robotica onmisbaar zijn. Naast onze oplossingen willen we ook onszelf steeds verder verbeteren. Dat doen we door continu nieuwe kennis te vergaren, elkaar te helpen en successen te vieren. Kenmerkend voor onze organisatie is hightech werken met je voeten in de klei.

Invaro bestaat uit de merken Bercomex, Schouten en Invaro Services & Supplies. Dankzij verregaande automatisering en het gebruik van innovatieve technologieën loopt de Nederlandse land- en tuibouwsector wereldwijd voorop. Bij Invaro weten we dit maar al te goed! Vanuit ons pand in Hoorn maken we zeer innovatieve oplossingen voor de bloemen-, bloembollen en aardappelverwerking. Want innovatie zit in onze genen.

Invaro Agri & Horti Technology Group

Invaro Agri & Horti Technology Group
Verlengde Lageweg 10
1628 PM Hoorn
https://invarogroup.com

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op woensdag 23 maart en vrijdag 25 maart openen we onze deuren voor een presentatie en rondleiding. Het programma start om 14:00 uur. Inloop is vanaf 13:45 uur. Zien we je dan?

Aanmelden

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Invaro Agri & Horti Technology Group ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.


Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Invaro Agri & Horti Technology Group gedeeld.