Invaro Agri & Horti Technology Group
(Hoorn)

Wat hebben wij u te bieden?

Op woensdagmiddag 22 maart en donderdagmiddag 23 maart bieden we belangstellenden een warm ontvangst met een kop koffie of thee en een lekkernij. Na een presentatie over onze organisatie wordt er een rondleiding gegeven door het pand langs de verschillende afdelingen en de productiehal om zo een kijkje achter de schermen te krijgen bij Invaro.

Omschrijving bedrijf

De Invaro Agri & Horti Technology Group bestaat uit Bercomex, Schouten en Invaro Services & Supplies. Invaro ontwikkelt, ontwerpt en onderhoudt innovatieve oplossingen voor vooruitstrevende ondernemers in de agri- en horti sector. We zijn dé tech-partner van ondernemers die zo efficiënt mogelijk willen werken in een tijdperk waarin technologie en robotica onmisbaar zijn.

Naast onze oplossingen, willen we ook onszelf steeds verder verbeteren. Dat doen we door continu nieuwe kennis te vergaren, elkaar te helpen en successen te vieren. Kenmerkend voor onze organisatie is hightech werken met je voeten in de klei. Vanuit ons pand in Hoorn maken we zeer innovatieve oplossingen voor de bloemen-, bloembollen en aardappelverwerking. Want innovatie zit in onze genen.

Invaro Agri & Horti Technology Group

Invaro Agri & Horti Technology Group
Verlengde Lageweg 10
1628 PM Hoorn
https://invarogroup.com/

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Ontvangen groepen leerlingen/studenten
  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • wo 22/03/2023 - middag
  • do 23/03/2023 - middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

13:00 uur

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.