IGNIUS
(Alkmaar)

Wat hebben wij u te bieden?

Bij IGNIUS ontwikkelen wij mensen, teams en organisaties.

De sleutel voor het succes van organisaties ligt in menselijk gedrag. De magische vraag is: “Welk gedrag is nodig om business kansen, verantwoordelijkheid en plezier te vergroten en risico’s te verkleinen?” Dit vraagt om een ongewone aanpak.

Wij geven bezoekers een kijkje in waarom bijblijven (en voorop lopen) steeds belangrijker wordt en wat hierbij komt kijken. Denk bijv. aan een gezonde cultuur, strategie, intervisie, trainingen, coaching.

Wil je eens sparren? Heb je misschien een situatie die je eens tegen het licht wilt houden? Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Omschrijving bedrijf

HOE DOE JE DAT?

Een organisatie veranderen, een duidelijke missie, visie en kernwaarden als fundament neerzetten als voorwaarde om ambities en doelstellingen waar te maken?

Geen papieren tijger maar een koers waar iedereen in de organisatie zich aan kan verbinden en snapt wat hij/zij concreet kan doen om daaraan bij te dragen? Om vervolgens te gaan terugrekenen en te gaan kijken wat het van mensen en teams vraagt om de kloof tussen strategie en uitvoering te overbruggen. Wat vraagt dit van onze communicatie, van onze samenwerking, van onze kennis, houding en vaardigheden?

Veranderen, groeien, ontwikkelen, vorm geven aan je ambities en doelstellingen is geen zuiver rationeel proces is en dat fouten maken, toeval, wikken en wegen, uitzoeken, de weg even kwijt zijn, emotie en aanklooien minstens zo belangrijk zijn.

Wij helpen.

Wij helpen bij het organiseren van verandering van het aanjagen van ontwikkeling en groei voor mensen, teams en organisaties zodat dit meetbaar bijdraagt aan zowel de persoonlijke- als de organisatiedoelstellingen. Daarbij durven we groot te dromen. Voor onszelf maar ook voor onze klanten.

Dat doen wij met al onze kennis, ervaring en inzet. Maar ook met humor, inlevingsvermogen en bijtkracht. Gefocust en vol passie. Want groeien en resultaten behalen doe je het beste samen.

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

IGNIUS

IGNIUS
Marterkoog 7b
1822 BK Alkmaar
https://www.ignius.nl
https://www.vonkperformance.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Ontvangen groepen leerlingen/studenten
  • Stage(s)

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • do 23/03/2023 - middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

23-03-2023 v.a. 13.00 uur

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.