Gemeente Hollands Kroon
(Anna Paulowna en Wieringerwerf)

Wat hebben wij u te bieden?

Op zaterdag 25 maart 2023 openen wij onze deuren van Het Kroondomein; Burgemeester Mijnlieffstraat 1 in Anna Paulowna en De Werf (Buitendienst): Medemblikkerweg in Wieringerwerf. Op deze dag kunnen belangstellenden kennismaken met de diversiteit aan banen bij onze organisatie. Bij De Werf zijn ook de politie, ambulance en brandweer aanwezig.

Omschrijving bedrijf

Er zijn weinig gemeenten en bedrijven die werken zoals Hollands Kroon. We hebben veel voor elkaar over. Dat is ook onze kracht. Want alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Samen zorgen de medewerkers ervoor dat niet alleen het inhoudelijke werk wordt uitgevoerd, maar dat ook taken zoals HR, budgetbeheer, bereikbaarheid en communicatie een plek hebben in het team.

De basis voor dit alles is vertrouwen. Daarom krijg je bij Hollands Kroon veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk in te richten. Je hoeft niet eerst drie handtekeningen van managers te verzamelen voor je jouw idee kunt uitvoeren. We geloven in ‘gewoon doen!’. Niet lullen, maar poetsen. En ja, er gaat wel eens wat mis. Maar daardoor maken we onszelf elke dag een beetje beter.

Vastroesten in je functie? Dat gaat je bij ons niet lukken. We houden van veranderen als het slimmer kan. Dit vraagt flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop kansen. Bijvoorbeeld bij de openstelling van een (nieuwe) functie of als je eigen functie verandert door een wijziging in je team. Ontwikkeling vinden we een groot goed. Om dit te stimuleren en te faciliteren hebben we de My Learning Factory, kortweg MLF. Op deze manier heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Gemeente Hollands Kroon

Gemeente Hollands Kroon
Burgemeester Mijnlieffstraat 1
1761 BK Anna Paulowna en Wieringerwerf
https://werkenbij.hollandskroon.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • za 25/03/2023 - ochtend, middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Kom kennismaken van 10.00 uur tot 15.00 uur (beide locaties)

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van woensdag 1 februari 2023 t/m vrijdag 24 maart 2023.