AB Vakwerk
(Middenmeer)

Wat hebben wij u te bieden?

Naast het grote aanbod (vaste) banen doen wij ook veel aan opleiden. Je kan bij ons de AB Vakschool doen. Leren door te doen is ons motto. Zoveel mogelijk in de praktijk ervaring op doen en een klein beetje noodzakelijke theorie.

Omschrijving bedrijf

De coöperatieve specialist in arbeidsbemiddeling in Friesland & Noord-Holland
AB Vakwerk is met vakbekwaam flexibel inzetbaar personeel niet gericht op winst maar op de continuïteit van úw onderneming! Dat is omdat AB Vakwerk een coöperatie is met een ledenstructuur. Onze wortels liggen in de agrarische sector, maar inmiddels zijn onze medewerkers in alle branches te vinden waar personeel met twee rechterhanden nodig is. Zo zijn we onder andere actief in de groenvoorziening, de grond-, weg- en waterbouw, productie, techniek, transport & logistiek en de bouw.

AB Vakwerk

AB Vakwerk
Industrieweg 60
1775 PW Middenmeer
http://abvakwerk.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Zaterdag 26 maart organiseren wij een open dag!

Met verschillende activiteiten voor jong en oud. Maak kennis met de sectoren waar wij in actief zijn. Denk aan de agrarische sector, grond-, weg- & waterbouw, groen en techniek.

Wist jij dat we ook opleiden? Ook dat doen we vanuit Middenmeer. We laten graag onze vakschool zien en ook ATO Bedrijfstrainingen is het bezoeken waard!

Aanmelden

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
AB Vakwerk ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.


Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met AB Vakwerk gedeeld.