Demaco Holland BV

Metaal & Techniek

Over Demaco Holland BV

It’s all about Cryogenius.

We hebben 60 jaar ervaring met de meest geavanceerde projecten, een meer dan gepassioneerd team en een tomeloze drive om te leren. Demaco heeft zich ontwikkeld tot een echte ‘Cryogenius’.

Specialist in cryogenics

Demaco is een expert op het gebied van cryogene technologie. Wij bouwen infrastructuren om het transport en de toepassing van industriële gassen bij extreem lage temperaturen te vergemakkelijken. Tussen de -160 en -271 ℃ , om precies te zijn. Omdat we zowel aan standaard als aan zeer geavanceerde projecten werken, hebben we een enorme ervaring opgebouwd. Daarom is geen enkele cryogene kwestie te ambitieus; we pakken elke nieuwe uitdaging met evenveel enthousiasme aan.

Toegewijd aan het hele proces

Een echte Cryogenius kan het allemaal. Engineering op het hoogste niveau, het bedenken en bouwen van de optimale ontwerpen, nauwkeurig testen, veilige installatie, foutloze inbedrijfstelling, het verstrekken van de vereiste documenten en certificering. Demaco is actief betrokken bij het hele proces. En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen onze klanten ook terecht bij onze Webshop Vacuüm voor vacuümcomponenten, vacuümpompen, drukmeters, en nog veel meer.

Internationale focus

Op nationaal en internationaal niveau is Demaco een bekende naam in cryogene technieken. We reizen de hele wereld over, werken aan grote internationale projecten en hebben vertegenwoordigers in Frankrijk, Spanje, China en Maleisië. Zo kunnen we al onze klanten tot in de puntjes bedienen. Op locatie en in verschillende talen.

Wat is er te doen?

Tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen kun je op een informele manier kennis maken met ons bedrijf. We leiden je rond in de werkplaats, waar “the magic happens”. Je ziet het hele proces, van het zagen van de onderdelen, langs het samenbouwen en lassen, naar het vacumeren, testen en verpakken. We leggen je uit wat je allemaal ziet en vinden het leuk om je vragen te beantwoorden.

Ook doen we een paar simpele, maar verrassende proefjes. Weet jij wat er gebeurt met een slagroomsoes in een vacuüm? Of als je een roos in vloeibaar stikstof dompelt? Kom Binnen Bij Demaco en je weet het!

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Openingstijden

maandag 18 maart 2024
Ochtend 10:00 - 11:00
Middag 14:00 - 15:00
dinsdag 19 maart 2024
Ochtend 10:00 - 11:00
Middag 14:00 - 15:00
woensdag 20 maart 2024
Middag 14:00 - 15:00
vrijdag 22 maart 2024
Ochtend 10:00 - 11:00
Middag 14:00 - 15:00

Gegevens

E-mail: chr@demaco.nl
Website: https://demaco-cryogenics.com/nl/

Adres
Oester 2
1723 HW Noord-Scharwoude

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.