Zorgcirkel Regio Noord-Kennemerland
(Alkmaar)

Wat hebben wij u te bieden?

Heb jij hart voor ouderen en wil je echt iets voor iemand betekenen? Zoek je een leuke baan bij jou in de buurt met gezellige collega’s en doorgroeimogelijkheden? Of ben je op zoek naar een leer/werk plek, stageplaats, vrijwilligerswerk of ben je om een andere reden geïnteresseerd in onze locatie en organisatie dan is deze dag een goede kans om ons beter te leren kennen. Wij zullen met een aantal marktkraampjes aanwezig zijn en willen je graag informeren over alles wat wij te bieden hebben. Daarnaast zijn er rondleidingen en kun je bv. jouw bloeddruk laten meten, of meer te weten komen over handhygiëne!

Omschrijving bedrijf

De Zorgcirkel is specialist in ouderenzorg, -behandeling en -revalidatie en biedt met ruim 4000 medewerkers en 1400 vrijwilligers persoonsgerichte zorg aan ruim 7500 cliënten. Dit gebeurt bij voorkeur bij mensen thuis en ook op de 27 locaties. De Zorgcirkel is actief in Zaanstreek-Waterland, Purmerend, Edam-Volendam, Noord-Kennemerland eo

Zorgcirkel Regio Noord-Kennemerland

Zorgcirkel Regio Noord-Kennemerland
Van Houtenkade 3
1814 DE Alkmaar
https://zorgcirkel.nl/wonen-leven/wonen-met-zorg/onze-woonzorg-locaties/westerhout/
https://zorgcirkel.nl/

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Werkervaringsplaats(en)
  • Vrijwilligerswerk
  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • ma 20/03/2023 - ochtend, middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Op locatie Zorgcirkel Westerhout van 10 - 12 uur en van 13 - 16 uur (op verschillende momenten zullen er rondleidingen gegeven worden).

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.