Zilt Bergen aan Zee
(BERGEN AAN ZEE)

Wat hebben wij u te bieden?

Een fijne werkomgeving waar aandacht is voor de medewerkers. We bieden veel ondersteuning en geven opleidingsmogelijkheden. Het is soms hard werken maar we maken ook veel lol. We doen bedrijfsuitjes en gezellige borrels met elkaar.

We zijn ook leerbedrijf voor de horeca. Je krijgt als leerling bij ons een hele goede ondersteuning en je leert zelfstandig werken. Je draait dus echt mee in ons team. Als je geïnteresseerd bent in een stage-plaats dan maak je tijdens het bezoek kennis met Mila (1e jaars) of Shara (3e jaars), zij vertellen over hun ervaringen.

We zijn echt een hele goede en fijne werkplek voor zowel mensen met als zonder ervaring. Dat maakt ons overigens niet uit, het enige dat we vragen is 'zin om te werken bij Zilt'. Dit kan zowel als afwasser, keukenhulp, bezorger of in de bediening. We hebben een stabiel team dat mensen graag ondersteunt.

Omschrijving bedrijf

Zilt is een restaurant in Bergen aan Zee boven aan de boulevard. Zilt heeft een moderne uitstraling en serveert gewoon heel erg lekker eten. We serveren vlees, vis en hele lekkere vega en vegan gerechten.
We werken met een hechte groep mensen die het allemaal erg leuk vinden om in de horeca te werken. Dat is voor ons het belangrijkste.

Zilt Bergen aan Zee
cf zeilerboulevard, 12
1865 BB BERGEN AAN ZEE
http://www.ziltbaz.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Elke dag tussen 14-17 uur (wel graag aanmelden).

Als je bij ons wilt komen werken dan verwelkomen we je met wat lekkers te eten en te drinken en vertellen we jou hoe we er elke dag een heerlijke stranddag van maken. Als je geïnteresseerd bent in een stage dan hoor je de ervaring van onze huidige stagiaires - je zult verbaasd zijn hoe leuk zij het bij ons vinden bij Zilt!

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.