Wonen Plus Welzijn (Heerhugowaard)
(Heerhugowaard)

Wat hebben wij u te bieden?

Op deze middag en avond vertelt het team van Wonen Plus Welzijn alles over wat de organisatie kan bieden en al het (vrijwilligers)werk dat mogelijk is.

Ons team van beroepskrachten bestaat uit deskundige medewerkers die zowel actief zijn in de rol van verbinder, coach en netwerker.

Als vrijwilliger kunt u zich op vele manieren inzetten. Bijvoorbeeld bij ontmoetingsmogelijkheden in uw buurt. Liever praktisch bezig? Dit kan door mensen te helpen bij kleine tuin- en thuisklussen, te ondersteunen bij administratieve taken of door het bezorgen van maaltijden. Bijdragen in de Dijk en Waardse samenleving is ook mogelijk door u in te zetten als Vrijwillig Onafhankelijk Adviseur, Buurtbemiddelaar of Buurtverbinder! Dit is nog maar een kleine greep uit alle mogelijkheden.

Omschrijving bedrijf

Wonen Plus Welzijn is een organisatie voor welzijnsadvies, vrijwilligerswerk, mantelzorg, begeleiding en diverse projecten in Noord-Holland Noord.
Wonen Plus Welzijn wil door middel van haar diensten een bijdrage leveren aan de samenleving, waarin mensen - ook wanneer zij zich in een kwetsbare positie bevinden - op hun eigen wijze en in een vertrouwde en veilige omgeving kunnen participeren in de samenleving.

Wonen Plus Welzijn (Heerhugowaard)

Wonen Plus Welzijn (Heerhugowaard)
Rozenlaan 2
1702 TG Heerhugowaard
https://www.wonenpluswelzijn.nl
https://www.facebook.com/wonenpluswelzijndenw/

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Vrijwilligerswerk
  • Stage(s)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • di 21/03/2023 - middag, avond

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Tussen 16:00 en 20:00 uur

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.