Winder Limmen (Locatie Crescendo)
(Hoorn)

Wat hebben wij u te bieden?

Trainingscentrum Crescendo houdt op 16 maart 2023 een banendag /beroepenmarkt.

Er zijn meerdere bedrijven aanwezig om nieuwe medewerkers te vinden en/of stageplaatsen voor scholieren aan te kunnen bieden. Er wordt door diverse bedrijven materieel meegenomen om geïnteresseerde personen kennis te laten maken met de machines en werkwijzen.

Hierbij is extra aandacht voor jongeren en zijinstromers omdat deze doelgroep steeds minder makkelijk een keuze kan maken tav beroeps- en studiekeuze. Het initiatief bedoeld om helderheid en duidelijkheid te geven over alle mogelijkheden die men heeft en vooral om aansluiting te krijgen met nieuwe talenten. Om deze talenten enthousiast te maken is het belangrijk dat er een heldere beeld is van de verwachtingen van beide zijden.
Van grote waarde is de verscheidenheid van de bedrijven die allen iets met techniek hebben. Dit kan zijn binnen de transport en logistiek, industrie, de bouw en alles daar omheen.

Omschrijving bedrijf

Winder Limmen is een middelgroot transport- en kraanverhuurbedrijf met 75 á 80 medewerkers, 50 trekkende eenheden en 15 mobiele toren-/telescoopkranen. Een familiebedrijf met een rijke historie (opgericht in 1894) en veel specialistische kennis van transport-, hijs- en montageactiviteiten.

Met Noord-Holland als uitvalsbasis bestrijkt ons werkgebied hoofdzakelijk de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Regelmatig begeven wij ons ook buiten dat gebied: van het uiterste noorden tot het uiterste zuiden in Europa.

Winder Limmen (Locatie Crescendo)

Winder Limmen (Locatie Crescendo)

Winder Limmen (Locatie Crescendo)

Winder Limmen (Locatie Crescendo)
Neutronweg 1
1627 LG Hoorn
http://www.winder.nl/
https://www.traincrescendo.nl/

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Anders/overig
  • Ontvangen groepen leerlingen/studenten
  • Werkervaringsplaats(en)
  • Vrijwilligerswerk
  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • do 16/03/2023 - Hele dag - Locatie Crescendo

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Wanneer: Donderdag 16 maart.
Tijd: van 10:00 tot 21:00

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.