Wind Energy Solutions (WES)
(Spanbroek)

Wat hebben wij u te bieden?

Ben jij bovenmatig geïnteresseerd in duurzame (wind)energie, ben je op zoek naar een internationaal georiënteerde baan en woon je bovendien in Noord-Holland? Dan is WES op zoek naar jou!

Wij hebben plek voor gedreven professionals op onze afdeling ‘Sales & Marketing’ en ‘Techniek’. Ook stagiaires met een WO- of HBO-opleiding en een passie voor duurzaamheid zijn van harte welkom.

Omschrijving bedrijf

Wind Energy Solutions (WES) is marktleider in de internationale markt voor duurzame windenergie. Met onze innovatieve oplossingen op het gebied van windenergie voorziet WES wereldwijd wijken, dorpen en eilanden van duurzame energie. De focus van WES ligt hierbij op middelgrote windturbines. Om onze sterke positie te behouden investeren wij bij WES continue in innovatie en talent.

Wind Energy Solutions (WES)

Wind Energy Solutions (WES)

Wind Energy Solutions (WES)
Spanbroekerweg 162
1715 GV Spanbroek
http://www.windenergysolutions.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

KiesWarmte BV (werknaam ZON) en Wind Energy Solutions zijn gevestigd op 1 locatie. Het programma voor de KBBBD geldt voor beide bedrijven.

Wij zijn geopend voor bezoekers op:
vrijdag 12 oktober om 14:30 uur en zaterdag 13 oktober om 10:00 uur

Op beide dagen verzorgen wij een presentatie over deze 2 bedrijven in de duurzame energie. Op de vrijdag sluiten we af met een informele borrel en op zaterdag met een kop koffie en lekkers.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.