WilgaerdenLeekerweide Groep
(Wognum)

Wat hebben wij u te bieden?

Een inloopsollicitatie, meekijken bij een activiteit en een Proef-de-zorg-lunch

Omschrijving bedrijf

Wij vinden dat je je leven moet kunnen leiden zoals je wilt. Met soms wat ondersteuning. Als het kan, in je eigen omgeving. Met aandacht voor ieders verhaal. Professioneel en met respect. We bieden een complete lijn aan zorg, ondersteuning, begeleiding, behandeling en advies.

We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, net als wij, mensen ondersteunen hun leven naar eigen inzicht wensen vorm te geven: gemeentes, collega-dienstverleners en andere professionals. We delen met liefde onze expertise en ervaring. Want daar worden we allemaal beter van. En precies dát is ons doel. Samen kunnen we meer dan alleen.

WLGroep is voor jou een razend interessante werkgever. Omdat jij je binnen onze organisatie je in de breedte en diepte kunt ontwikkelen. Wij bieden alles wat iemand nodig heeft zich te ontwikkelen en een prettig leven te leiden onder eigen regie. Die regie bieden wij jou ook in jouw ontwikkeling als medewerker van WLGroep.

WilgaerdenLeekerweide Groep

WilgaerdenLeekerweide Groep
Verlengde kerkweg 1
1687 CC Wognum
http://www.wlgroep.nl

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Woensdag 22 maart van 09.00u tot 11.00u
Donderdag 23 maart van 19.00u tot 20.30u
Vrijdag 24 maart van 12.00u tot 13.00u

Aanmelden

Bezoekers kunnen zich aanmelden van woensdag 1 februari 2023 t/m zaterdag 25 maart 2023.