Wilgaerden
(Hoorn)

Wat hebben wij u te bieden?

Wilgaerden is gespecialiseerd in het leveren van ouderenzorg. We zijn een groeiende organisatie in de zorg, bieden verschillende zorgmogelijkheden aan voor klanten.
Klanten kunnen bij ons terecht voor thuiszorg, intramurale zorg en dagopvang. Sinds dit jaar hebben een samenwerkingsverband met de LeerweideGroep, dit is een organisatie die gespecialiseerd is in zorg voordiensten aan mensen voor jong en oud. Mensen kun hier terecht met en zonder beperking die voor korte of langere tijd ondersteuning, hulp, coaching of behandeling nodig hebben. Als Werkgevers hebben we een diversiteit aan werkgelegenheid binnen West-Friesland. De grootste werkgelegenheid zit in de zorg voor de cliënten, hier zoeken we personeel voor zowel met als zonder opleiding. Wij bieden een uitdagende werkomgeving, mogelijkheden tot opleidingen en zelfontplooiing.

Omschrijving bedrijf

We zijn een groeiend bedrijf, in samenwerking met de LeekerweideGroep.
Bij Wilgaerden werken ruim 1.400 medewerkers, 750 vrijwilligers, 200 stagiaires en vele vakantiekrachten. Zij zetten zich met veel plezier en toewijding in voor het welzijn van onze cliënten. Zij zorgen ervoor dat onze cliënten zoveel mogelijk zelf de regie houden over hun eigen leven.

Wilgaerden

Wilgaerden
Geldelozeweg 66
1625 NX Hoorn
http://www.wilgaerden.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op vrijdag 12 oktober en zaterdag 13 oktober van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.