Werkorganisatie BUCH (gemeente Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo)
(Castricum)

Wat hebben wij u te bieden?

Je bent er vast wel eens geweest, het gemeentehuis. Om je paspoort of rijbewijs op te halen bijvoorbeeld. Maar wat gebeurt er achter de schermen? Van afvalinzameling tot jeugdzorg en van ICT tot vergunningaanvraag. Zaterdag 25 maart opent de BUCH haar deuren en ontdek je wie wij zijn, welke toffe functies wij hebben en waar je aan kan meewerken als je bij ons in dienst bent.

Om 10:00 uur wordt de dag feestelijk geopend door burgermeester Toon Mans. Elk heel uur wordt een algemene presentatie over de BUCH gegeven van 10 minuten. Verder kun je vrij rondlopen en staan collega’s klaar om jou alles te laten zien en vertellen over de BUCH.

De BUCH Academie is aanwezig voor al onze opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Zij organiseren activiteiten in de winterschool, summerschool en de week van de vitaliteit. Van excel cursus tot padel en van leren presenteren tot yoga. Elke keer weer een fantastisch aanbod van leuke, leerzame en sportieve activiteiten.

Je kunt ook kennismaken met de BUCH JONG. Elk kwartaal organiseert een domein een activiteit voor collega’s onder de 35 jaar. Het is een combinatie van een informatieve sessie over het domein, andere collega’s leren kennen en gezelligheid.

Drop je gegevens in onze dropbox en wie weet sta jij hier volgend jaar om anderen enthousiast te maken over de BUCH!

Omschrijving bedrijf

Vier gemeenten, één werkorganisatie.
Wij werken als één werkorganisatie voor de gemeenten Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo. De gemeenten hebben hun eigen college, raad en manier van werken. Door samen te werken zijn we minder kwetsbaar en leveren we meer kwaliteit.

Werken bij de BUCH betekent werken voor zo’n 101.000 inwoners. Voor ondernemers én bezoekers. Samen met ruim 850 diverse collega’s zorgen wij voor een fijne woon-, werk- en leefomgeving. En dat in een groen gebied, tussen de zee van het Alkmaarder- en Uitgeestermeer, rijk aan strand, duinen, bos en polder.

Wij werken vanuit vier domeinen: Bedrijfsvoering, Beheer Openbare Ruimte, Ruimtelijke Ontwikkeling en Dienstverlening & Samenleven. In de domeinen zitten verschillende teams die nauw samenwerken.

Werkorganisatie BUCH (gemeente Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo)

Werkorganisatie BUCH (gemeente Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo)
Raadhuisplein 1
1902 CA Castricum
https://debuch.easycruit.com/

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Werkervaringsplaats(en)
  • Stage(s)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • za 25/03/2023 - ochtend, middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Je bent welkom op zaterdag 25 maart van 10:00 - 14:00 uur in het gemeentehuis van Castricum.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.