Weber Machinebouw
(Zwaag)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij ontwikkelen machines en productielijnen die geheel klant specifiek en uniek zijn, dit maakt je werk zeer uitdagend en bij ons geldt dan ook ├ęcht, dat geen dag hetzelfde is!

Ben je benieuwd naar wat wij doen?
Kom dan 13 oktober van 13.00- 17.00 een kijkje nemen in ons mooie bedrijf. Wij verzorgen een complete rondleiding door onze fabriek, een unieke ervaring omdat je onze machines ook draaiende kan zien. Op dit moment hebben wij ook meerdere vacatures openstaan, wij zijn op zoek naar een machinebouwer, servicemonteur en CNC frezer.

Altijd al willen weten wat voor machines wij maken en/of interesse in onze vacatures, dan zien wij jou heel graag 13 oktober vanaf 13.00. De koffie en een lekkernij staan klaar!

Omschrijving bedrijf

Weber ontwikkelt, produceert en onderhoudt speciaalmachines en complete turnkey projecten voor diverse sectoren zoals automotive, kassenbouw en infrastructuur. Nagenoeg elke machine en productielijn die wij ontwikkelen is uniek en klantspecifiek. Van fijn mechanische machines waarbij het gaat om extreme nauwkeurigheid, tot grote en zware productielijnen.

De engineering en productie is volledig in ons eigen beheer. Hierdoor kunnen wij specifieke speciaalmachines turnkey opleveren. Al onze machines zijn voorzien van door ons ontwikkelde besturingen. Indien gewenst kunnen deze besturingen worden toegepast als vervanging van de bestaande besturingen.

Weber Machinebouw

Weber Machinebouw
De Corantijn 4
1689 AP Zwaag
http://www.webermachinebouw.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op zaterdag 13 oktober 13.00-17.00

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.