Webenable
(Hoorn)

Wat hebben wij u te bieden?

Bij Webenable werken we aan echt goed werkende IT-concepten. Met echt goede mensen. Zoek jij een uitdaging op een fijne plek in de binnenstad van Hoorn waar aandacht is voor professionele én persoonlijke ontwikkeling? Bij Webenable zijn we regelmatig op zoek naar PHP-developers, C#-developers en ondersteuners.

Bij Webenable schenken we veel aandacht aan een sterke interne cultuur. We lunchen samen, er is een wekelijkse borrel en een jaarlijks terugkerende Hackathon; om maar een paar voorbeelden te noemen. Ook stimuleren we een hoge mate van autonomie en zelfsturing. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich goed voelen en dat zij in een warme omgeving vol ideeën en humor, de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Daar investeren wij graag in!

Omschrijving bedrijf

Wij ontwikkelen tools waarmee bedrijven kunnen groeien. Met soms complexe applicatieoplossingen bereiken onze opdrachtgevers grote hoogtes in efficiëntie groei en omzet. Naast het werken aan websites en webshops houden wij ons bezig met nieuwe en vernieuwende oplossingen.

Webenable

Webenable
Bierkade 4A
1621 BE Hoorn
https://webenable.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op vrijdag 25 maart openen we vanaf 13:00 uur onze deuren. We presenteren ons werk en demonstreren een aantal gave projecten. De gameroom is de hele middag open en vanaf 16:00 uur ook onze bar. Je bent van harte welkom om kennis te maken met ons dynamische bedrijf en ons bevlogen team! Je kunt je hieronder aanmelden:

Aanmelden

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Webenable ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.


Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Webenable gedeeld.