Vroom Funderingstechnieken (Locatie Crescendo)
(Hoorn)

Wat hebben wij u te bieden?

Vroom Funderingstechnieken houdt op 16 maart 2023 een banendag /beroepenmarkt i.s.m. Trainingscentrum Crescendo.

Er zijn meerdere bedrijven aanwezig om nieuwe medewerkers te vinden en/of stageplaatsen voor scholieren aan te kunnen bieden. Er wordt door diverse bedrijven materieel meegenomen om geïnteresseerde personen kennis te laten maken met de machines en werkwijzen.

Hierbij is extra aandacht voor jongeren en zijinstromers omdat deze doelgroep steeds minder makkelijk een keuze kan maken tav beroeps- en studiekeuze. Het initiatief bedoeld om helderheid en duidelijkheid te geven over alle mogelijkheden die men heeft en vooral om aansluiting te krijgen met nieuwe talenten. Om deze talenten enthousiast te maken is het belangrijk dat er een heldere beeld is van de verwachtingen van beide zijden.
Van grote waarde is de verscheidenheid van de bedrijven die allen iets met techniek hebben. Dit kan zijn binnen de transport en logistiek, industrie, de bouw en alles daar omheen.

Omschrijving bedrijf

Vroom Funderingstechnieken is de nationaal opererende specialist in het aannemen en de totstandkoming van complexe funderingsprojecten. Wij streven naar de meest technische, duurzame en economische oplossing voor onze klanten. Onze expertise wordt projectmatig en oplossingsgericht ingezet. Vroom is werkzaam voor eindgebruikers en (hoofd)aannemers, in alle marktgebieden in Nederland en waar kansen zich voordoen, worden projecten met een internationaal karakter benut. Door continue opleiding, het werken in teamverbanden en het stimuleren van een proactieve houding, werkt Vroom met vakbekwame werknemers. Voor de uitvoering maken wij gebruik van een breed scala aan modern en specialistisch materieel.

Vroom Funderingstechnieken (Locatie Crescendo)

Vroom Funderingstechnieken (Locatie Crescendo)

Vroom Funderingstechnieken (Locatie Crescendo)

Vroom Funderingstechnieken (Locatie Crescendo)

Vroom Funderingstechnieken (Locatie Crescendo)
Neutronweg 1
1627 LG Hoorn
https://www.vroom.nl/
http://www.traincrescendo.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Anders/overig
  • Ontvangen groepen leerlingen/studenten
  • Werkervaringsplaats(en)
  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • do 16/03/2023 - Hele dag - Locatie Crescendo

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Wanneer: Donderdag 16 maart 2023
Tijd: 10:00 uur tot 21:00 uur

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.