Vic Obdam Staalbouw BV
(Obdam)

Wat hebben wij u te bieden?

Wij zijn voor diverse functies op zoek naar enthousiaste, flexibele, dynamische en gemotiveerde collega’s die in teamverband mooie projecten willen realiseren.

Vic Obdam zoekt HBO-studenten
Vic Obdam zoekt een HBO Trainee
Vic Obdam zoekt staaltekenaar
Vic Obdam zoekt startende tekenaar
Vic Obdam zoekt MBO-stagiair montagemedewerker
Vic Obdam zoekt constructeur
Vic obdam zoekt ervaren constructiewerker

Omschrijving bedrijf

Bouwen begint met staal, Vic Obdam Staalbouw is uw partner! Wij zijn gespecialiseerd in het vertalen uw wensen vanuit uw bouwtekening naar een staalconstructietekening en in het produceren en monteren van staalconstructies van diverse soorten bouwprojecten. Het proces bij Vic Obdam Staalbouw start met de ontvangst van uw opdracht. De order wordt in behandeling genomen door de projectleider. Na het inplannen gaat de order naar de Tekenkamer. Onze constructeur berekent de detailverbindingen waarna de tekenaar de staalconstructie in een 3-D model tekent. Hieruit worden de staaltekeningen en digitale bestanden gegenereerd. Op de Werkvoorbereiding vindt een optimalisatie plaats van de te bestellen materialen. De order en digitale bestanden worden overgedragen aan de Werkplaats. Zodra het materiaal door de leverancier is afgeleverd, start het productieproces op de CNC-aangestuurde boor-/zaagstraat en pons-/ knipmachine. De constructiewerker stelt de losse onderdelen samen tot een constructiedeel. Een controleur controleert alle producten waarna de lasser de producten aflast. Een conservering in de vorm van een primer, een thermische verzinklaag of poedercoating rondt de productiefase af. De Montage monteert op de bouwlocatie de staalconstructie op vakkundige wijze samen.

Vic Obdam Staalbouw BV

Vic Obdam Staalbouw BV

Vic Obdam Staalbouw BV
Braken 14
1713 GC Obdam
http://www.vicobdam.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op vrijdag 12 oktober om 14:00 uur geven wij een rondleiding. Mocht u dan niet kunnen, dan kunt u dat vermelden bij de aanmelding zodat we een andere moment af kunnen spreken. Wij verzoeken u vriendelijk dit te doen ter attentie van Pieter Klijn.

Op zaterdag 13 oktober geven we om tien uur een rondleiding, waaronder ook een aantal demonstraties (lassen, tekenkamer, montage).

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.