Verpakgigant.nl
(Wieringerwerf)

Wat hebben wij u te bieden?

Maak kennis met ons bedrijf Verpakgigant! Als u hier komt kijken bieden wij u een mooie rondleiding door het magazijn. Ook zult u het kantoor vinden in dit gebouw, waar u misschien binnenkort werkzaam kunt zijn. Ook na de rondleiding zullen wij voor u wat lekkers klaar hebben liggen en wat te drinken klaar hebben gezet.

Wilt u na de rondleiding meer weten over een bepaalde functie of heeft u andere vragen kunt u altijd bij ons terecht via de contactgegevens die onderaan dit bericht staan.

Bij ons bedrijf vind je plezier en passie voor je werk. Wij als bedrijf steken namelijk veel energie in dat jij je thuis voelt in het bedrijf en ook hebben wij als bedrijf veel genot in onze werkzaamheden. Wij als bedrijf vinden het belangrijk dat ook jij het naar je zin hebt binnen het bedrijf en dit kunnen wij voor jou bieden. Binnen een bedrijf is het belangrijk dat de werksfeer goed is, maar ook is het belangrijk dat het werk zo goed mogelijk wordt uitgevoerd en dat dit werk gemotiveerd wordt gemaakt.

Omschrijving bedrijf

Verpakgigant is een webwinkel die gereed staat voor alle kleine tot grote ondernemingen die op zoek zijn naar de meest voordelige verpakkingsmaterialen. Wij hebben een zeer breed assortiment en er is voor iedereen keuze genoeg. Verpakgigant is gespecialiseerd in de verkoop van verpakkingsmaterialen aan consumenten en aan de zakelijke markt. Dit doen wij onder andere via de handelsportalen Bol.com en Amazon.com, maar dit doen wij ook via onze eigen webshop: Verpakgigant.nl.

Verpakgigant is een groeiend bedrijf en wij zijn altijd open voor nieuwe en leuke collega’s. Wij Verpakgigant zijn onderdeel van de onderneming Nemook Trading BV.

Verpakgigant.nl

Verpakgigant.nl
Schelphorst 45
1771 SL Wieringerwerf
https://verpakgigant.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Maandag, 21 maart tot en met vrijdag 25 maart.
Vanaf 12 uur in de middag bent u van harte welkom om bij ons een rondleiding te volgen en daarna staat er voor u wat lekkers en wat drinken klaar. Rond 5 uur in de middag sluiten wij af. Tussen die tijden bent u van harte welkom. Tijdens de rondleiding kunt u ons alles vragen waar u meer over wilt weten!

Aanmelden

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Verpakgigant.nl ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.


Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Verpakgigant.nl gedeeld.