Veko Lightsystems International B.V.
(Schagen)

Wat hebben wij u te bieden?

Maak kennis met Veko en ons product!
Wij leiden je rond door onze fabriek om je een goed beeld te geven van ons productieproces. Veko is regelmatig op zoek naar nieuwe enthousiaste collega\'s, die ons team kunnen komen versterken.
Check alvast de vacatures via onze website. Spreekt een vacature jou aan, laat het ons dan weten! Er is ruimte voor eventuele vragen en meer informatie op onderstaande data.

Omschrijving bedrijf

Veko Lightsystems International BV ontwikkelt, produceert en monteert aluminium (LED) lijnverlichting. Lichtsystemen van Veko worden onverpakt, gecodeerd en voorgemonteerd geleverd. Dat bespaart minimaal 50% aan montagetijd: in no time hangen de (LED) lichtlijnen in elke bedrijfsruimte. Duurzame verlichting? Veko heeft het uitgevonden: onze aluminium profielen zijn 100% recyclebaar. De meeste lichtlijnen hangen na jaren trouwe dienst nog net zo strak als in het begin. Daarom lenen lichtsystemen van Veko zich uitstekend voor renovatie. Zelfs na 45 jaar.

Veko is van oorsprong een familiebedrijf met een informele no-nonsense cultuur. Werken bij Veko betekent: werken in een organisatie met korte lijnen, waar onderlinge betrokkenheid en wederzijds respect voorop staan. Tegelijkertijd is Veko een organisatie die snel aan het groeien is, ook internationaal. Dat vraagt veel van ieders inzet en creativiteit. Samen met collega’s zoeken onze medewerkers in energieke, jonge teams actief en buiten de gebaande paden naar efficiëntie en klantgerichte oplossingen.

Veko Lightsystems International B.V.

Veko Lightsystems International B.V.
Witte paal 38
1742 NL Schagen
https://www.veko.com/nl/
https://www.veko.com/nl/werken-bij-veko.html

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Ontvangen groepen leerlingen/studenten
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • ma 20/03/2023 - middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

- Maandag middag om 14:00 uur.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.